Haberler

İstanbul Valisi, Yeni Akit Gazetesi'ni Ziyaret Etti

İstanbul Valisi Vasip Şahin, bir grup şüpheli tarafından silahlı ve molotoflu saldırı düzenlenen Yeni Akit Gazetesi’ni ziyaret ederek olayla ilgili bilgi aldı.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, bir grup şüpheli tarafından silahlı ve molotoflu saldırı düzenlenen Yeni Akit Gazetesi'ni ziyaret ederek olayla ilgili bilgi aldı.

Valİ Şahin binada incelemelerde bulunurken gazete yetkililerinden olayla ilgili bilgi aldı. Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu ile görüşen ve geçmiş olsun dileklerini sunan Vali Şahin, ziyaretin ardından açıklamalarda bulundu.

Saldırıya uğrayan Yeni Akit ve Yeni Şafak gazetelerinin ülkenin değerlerini savunan bir yayın politikası izlediklerini belirten Şahin, "İki medya grubumuza da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum her ikisi de bu ülkenin değerlerini savunan bu ülkede barışı, huzuru ve istikrarı savunan bir yayın politikası izliyor. Öncelikle hedef ülkemizin ve İstanbul'un güvenliği ve istikrarı sonrada basınımızın haber alma ve haberi insanlara ulaştırma görevini engellemeye yönelik bir takım gözdağı girişimleri. Bunlar daha önce de yapıldı. Dünkü açıklamamda da dediğim gibi terörün hiçbir kutsalı yok. Hiçbir değer, hiçbir ahlaki kural tanımıyorlar. Her türlü masum hedefe yöneliyorlar ama güvenlik güçlerimiz eninde sonunda bunları yakalayıp adli merciler önünde gerekli cezayı almaları noktasında elinden geleni yapacaktır. Bunlar hiçbir zaman amaçlarına ulaşamadılar. Bundan sonra da ulaşmaları mümkün değil" dedi.

Yapılan saldırının yayın çizgilerini değiştiremeyeceğini belirten Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu da, "Sayın valimin de ifade ettiği gibi bir maksada yönelik yapılıyor bu hareketler. Türkiye'yi bu coğrafya'yı dış mihraklara mahkum etmek isteyen odakların yapmış olduğu bir hareket olarak düşünüyorum. Ama bundan önceki hareketlerin nasıl herhangi bir etkisi olmadıysa bundan sonra da biz aynı çizgimizde yayınımıza devam edeceğiz" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yeni Akit Gazetesi Vasip Şahin Yeni Şafak İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title