Haberler

İskenderun'da Telefon ve İnternet Gitti, Esnaf İsyan Etti

Hatay’ın İskenderun ilçesinde eski emniyet binasının yıkımı dolayısıyla kentte telefon hatları ve internet kesildi, aileleri ile görüşemeyen Mehmetçik günü çay içerek geçirdi.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde eski emniyet binasının yıkımı dolayısıyla kentte telefon hatları ve internet kesildi, aileleri ile görüşemeyen Mehmetçik günü çay içerek geçirdi.

İskenderun eski emniyet müdürlüğü binasının bugün yıkımı gerçekleşti. Gerçekleşen yıkım dolayısıyla kentte telefon hatları ve internet kesildi. Hafta sonu dışarıya çıkan Mehmetçik ise aileleriyle görüşemedi. Günü çay içerek geçiren Mehmetçikler bu duruma, "Artık alıştık. Ne zaman dışarı çıksak ya elektrik olmuyor ya da telefon ve internet hatları kesiliyor" diye dert yandılar.

Yıkım dolayısıyla gerekli önlemlerin alınmadığını savunan İskenderunlu esnaf, açıkta bırakılan elektrik hatlarının tehlike arz ettiğini söyledi. İş yapamadıklarını kaydeden esnaf, çalışmayı yapan yetkilileri eleştirdi. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İskenderun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title