Haberler

İlginç Araç Kurtarma Operasyonu

Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesinde ilginç bir araç kurtarma operasyonu yaşandı.

Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesinde ilginç bir araç kurtarma operasyonu yaşandı. Karayolları işçisi, kara saplanan TIR'ı çekerken şoförle tartışınca, greydere bağladığı halatı sökerek TIR'ı çekmekten vazgeçti.

Olay, Ablak köyünde meydana geldi. Özbekistan'dan aldığı yükü 27 BF 405 plaklı TIR ile İhsaniye ilçesi Aşağıtandır köyüne getiren Yahya E., yükü boşaltıp dönüş yoluna çıktı. TIR, yoğun kar yağışı nedeniyle Ablak köyünde mahsur kaldı. Sürücü Yahya E., bölgede yol açma çalışması yapan Karayolları Afyonkarahisar 31. Şube Şefliğinde görevli ekiplerden yardım istedi. Ekipler greydere halat bağlayarak, TIR'ı saplandığı yerden çekmeye başladılar. Ancak ekipte görevli bir işçi, TIR şoförü Yahya E. ile tartışmaya başladı. İşçi bir anda sinirlenerek, greyderi durdurup TIR'a bağlı halatı söktü. İşçi, TIR şoförünün kendisine bağırdığını öne sürerek aracı çekmeyeceğini dile getirdi. Vatandaşlar olayı şaşkınlıkla izlerken, TIR şoförü aracından inerek işçinin yanına geldi ve işçi ile şoför arasında ilginç diyaloglar yaşanmaya başladı. Daha sonra vatandaşlar ve İhlas Haber Ajansı (İHA) İhsaniye Muhabiri Lokman Akıncı işçiyi ikna ettiler. Sakinleşen işçi, söktüğü halatı greydere bağlayarak TIR'ı tekrar çekmeye başladı. Yaşananların ardından rahat bir nefes alan TIR şoförü ise yoluna devam etti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Özbekistan İhsaniye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title