Haberler

İdo'dan Evlilik Hazırlığı Yapan Genç Kıza Lüks Otomobil

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) tarafından düzenlenen çekiliş sonucu verilen lüks otomobili evlilik hazırlığı yapan genç kız kazandı.

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) tarafından düzenlenen çekiliş sonucu verilen lüks otomobili evlilik hazırlığı yapan genç kız kazandı. İDO iskelesinde lüks otomobili gören bir turist annenin çocuğuyla birlikte direksiyon başına geçip poz vermesi ise ilginç görüntüler oluşturdu.

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) tarafından Türkiye genelinde 1 Ocak -31 Mart tarihleri arasında yapılan kampanya çerçevesinde hazırlanan 7 soruluk anketi kendi internet siteleri üzerinden yayınladı. Kampanyanın duyurulmasının ardından internet sitesi üzerinden bu 7 soruyu cevaplayanlar yarışmaya katılmayı hak kazandı. Yarışmaya katılmayı hak kazananların belirlenmesinin ardından 07 Nisan 2015 günü noter huzurunda halka açık şekilde çekiliş yapıldı. Yapılan çekilişin talihlisi 5 Eylül'de düğünü olan Ecem Kıralioğlu, lüks otomobil kazandı.

Ailesiyle birlikte arabayı almak için Yenikapı'daki İDO Genel Müdürlüğü'ne gelen Ecem Kıralioğlu, İDO'yu senelerce ailece kullandıklarını belirterek, "Ben bir kere çok heyecanlıyım. Sürekli her yaz şehir içi, şehir dışı kullandığımız, keyif aldığımız bir yer. Onun yarışmasına katılmaktan büyük mutluluk duyuyorum böyle bir şans verdiği için. Katıldım, burada araba kazandım. Gerçekten çok mutluyum. İDO'yu zaten seviyordum bundan sonra bizim için önemi daha büyük, daha fazla oldu. Bir de İDO ailesine çok teşekkür ediyorum bu arabayı bana kazanmayı, şansı verdikleri için" dedi.

Direksiyon başına geçen Ecen Kıralioğlu, İDO'dan gelen mail üzerine ankete katıldığını ve yarışmaya hak kazandığını ifade ederek, "Araba benim çok sevdiğim bir araba. İstediğim bir arabaydı. Bu nedenle kendimi çok şanslı hissediyorum. Bu yarışmaya katıldığım için ayrıca mutluyum" ifadesini kullandı.

Çok mutlu olduğunu söyleyen anne Çiğdem Kıralioğlu, "Çok teşekkür ediyoruz İDO'ya. Çok da heyecanlıyız, kızıma hayırlı uğurlu olsun diyorum" şeklinde konuştu.

Baba Engin Kıroğlu ise "Ben de İDO ailesine kendi ailem adına çok teşekkür ediyorum. Sürpriz oldu, hala da inanamıyorum. Böyle bir şans bize de güldü. Kazasız belasız kullanmayı diliyorum kızıma" diye konuştu.

Öte yandan, İDO iskelesinde lüks otomobili gören bir turist aile, büyük bir ilgi gösterdi. Turist aile çocuklarıyla birlikte lüks otomobile binmeyi de ihmal etmedi. Direksiyon başına geçen turist anne bir süre otomobili inceledikten sonra eşinin şaşkın bakışları arsında çocuğuyla otomobilden inerek oradan ayrıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title