Haberler

Hırsızlar, 2 Ton Aksesuarı 9 Dakikada Yükleyip Sırra Kadem Bastı

Güncelleme:

Bayrampaşa'da birer hafta arayla aynı iş yerini iki kez soyan hırsızlık şebekesi, 2 ton demir aksesuarı 9 dakikada araçlarına yükleyip sırra kadem bastı.

Bayrampaşa'da birer hafta arayla aynı iş yerini iki kez soyan hırsızlık şebekesi güvenlik kameralarına yakalandı. Atölyede satışa hazır bekletilen 2 ton demir aksesuarı 9 dakikada araçlarına yükleyen hırsızlar sırra kadem bastı.

Olay, Bayrampaşa'da faaliyet gösteren bir demir aksesuar atölyesinde geçtiğimiz günlerde meydana geldi. İddiaya göre, işyerine bir minibüs ile gelen kimliği belirsiz 3 şüpheli, iş yerinin önünde satışa hazır bekletilen 2 tonluk aksesuarları 9 dakika içerisinde araçlarına yükledikten sonra kayıplara karıştı. Olayı iş yerine geldikten sonra fark eden iş yeri sahibi durumu polise ihbar ederek şüphelilerin yakalanması istedi. Görüntüleri inceleme altına alan ekipler, eşkalleri tespit edilen şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

ŞÜPHELİLERİN İKİNCİ GİRİŞİMİ BAŞARISIZ OLDU

İşyeri sahibi Mehmet Öztürk, hırsızların yakalanmasını beklerken ikinci bir hırsızlık girişimi ile karşı karşıya kaldı. Kamera kayıtlarını inceleyen Öztürk, işyerine dadanan hırsızların bir hafta önce gelerek malzemelerini çalan kişilerle aynı kişiler olduğunu fark edince şaşkınlığını gizleyemedi. Yeniden polisi arayan Öztürk, şüphelilerin hala yakalanamamasına tepki gösterdi.

Başından geçen olayı anlatan Öztürk, "Bayrampaşa'da işletmeciyiz. İş yerimize birer hafta arayla iki ayrı hırsızlık olayı yaşandı. Birinci gelişlerinde yaklaşık 6 bin TL'lik malzememizi götürdüler. Buda tonaj olarak baktığınız da 2 ton civarında. Bu olaydan sonra aynı kişiler aynı araçla tekrar geldiler ama başarılı olamadılar" dedi.

Hırsızların biran önce yakalanıp cezalandırılmasını isteyen Öztürk, "Bunların bir an önce yakalanıp cezalandırılmaları lazım. Polise başvurduk. Henüz kimliklerini tespit edemediler. Yetkililerin buna dur demesi ve ceza vermeleri lazım. Yoksa bu tür hırsızlıklar daha da çoğalır" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bayrampaşa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title