Haberler

Gün Batımında Peribacaları Arasında Nikah

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde Murat ve Bahar Canpolat çifti, dünyada gün batımının en iyi izlendiği merkezlerden biri olarak kabul edilen Kızılçukur Vadisi’nde hayatlarını birleştirdi.

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde Murat ve Bahar Canpolat çifti, dünyada gün batımının en iyi izlendiği merkezlerden biri olarak kabul edilen Kızılçukur Vadisi'nde hayatlarını birleştirdi.

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde turizm sektöründe çalışan Murat Canpolat (27) ve Bahar Canpolat (25) çifti, nikah için Kapadokya bölgesinde gün batımı izlemek isteyen yerli ve yabancıların büyük ilgi gösterdikleri Ortahisar beldesindeki Kızılçukur Vadisini tercih etti. Genç çiftin nikahı burada ailelerinin ve arkadaşlarının da katıldığı bir tören ile Ortahisar Belediyesi Evlendirme Memuru Fikret Giden tarafından kıyılırken çifte evlilik cüzdanlarını Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı verdi. Çifti tebrik ederek mutluluklar dileyen Kaymakam Balcı, çifte hayırlı evlatlar yetiştirme temennisinde bulundu.

3 yıldır birlikte olduklarını ve evlenmeye karar verdiklerinde nikahlarının farklı bir mekanda kıyılmasını istediklerini belirten Bahar Canpolat, "Her ikimiz de hayatımızda yeni bir sayfa açtık ve her şeyin farklı olmasını istedik. Buna ilk olarak nikahımızdan başladık" dedi.

Damat Murat Canpolat ise, "Güneşin batışıyla hayatımda yeni bir ışık doğdu. En mutlu günümün böylesine güzel bir manzarada oluşması gerçekten çok hoş" diye konuştu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nevşehir Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Tatlı dilliMobil-IOS:

Ne olur bekar uzun saçlı esmer bir bayan varmı alanyadayım haber verin bende gün batımında evleneceğim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title