Haberler

Genç Kadın, Sevgilisine Saldıran Bıçaklı Saldırganı Tek Hamlede Yıktı

Güncelleme:

Manisa'da, erkek arkadaşına bıçakla saldıran şahsı, tek hamlede yıkan genç kadın erkek arkadaşının hayatını kurtarırken o anlar kameraya yansıdı.

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde, bir pastanede erkek arkadaşına bıçakla saldıran şahsı tek hamlede yere düşüren genç kadın, gösterdiği cesaretle erkek arkadaşının hayatını kurtardı. O anlar pastanenin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

DEFALARCA BIÇAKLADI

Aralarında daha önceden husumet bulunan R.H., pastanede kız arkadaşıyla oturan H.E.'yi yanında getirdiği bıçakla çeşitli yerlerinden bıçakladı. Olay yerinde bulunan müşteriler durumu 112 acil servis ve 155 polis ekiplerine bildirdi.

KAMERAYA ANBEAN YANSIDI

Sağlık ekipleri bıçaklanan H.E'ye ilk müdahaleyi yaparak Manisa Devlet Hastanesine kaldırdı. Bıçaklı saldırgan R.H. ise olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alındı. Bıçaklı saldırı anı pastanenin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

UYGUN ANDA BIÇAĞI SAVURUYOR

Görüntülerde, bıçaklı saldırgan masada kız arkadaşıyla oturan H.E.'yi gözüne kestirdikten sonra bir süre pastanenin koridorunda yürümeye başlıyor. Sonra uygun anı bulan R.H., aniden H.E.'nin oturduğu masaya yönelerek, yanında getirdiği bıçağı savuruyor.

TEK HAMLEDE YERE SERDİ

H.E. ile aynı masada oturan genç kadın, bıçaklı saldırganı erkek arkadaşından uzaklaştırmak isterken, yaptığı müdahaleyle tek hamlede yere düşürüyor. Dengesini kaybeden R.H.'yi daha sonra garsonlar ve genç kadın güçlükle pastaneden uzaklaştırıyor.

CESARETİ HERKESİ ŞAŞIRTTI

Elinden yaralanan H.E. ise bileğine tampon uygulayarak, kan kaybını önlemeye çalışıyor. Olay anında masalarda oturan müşterilerin kaçıştığı görülürken, erkek arkadaşına saldıran bıçaklı şahsa müdahalede bulunan genç kadının cesareti görenleri şaşırttı.




Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Önemsiz Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede?
500

Yorumlar (8)

HAKİKAT:

Kızı yürekten tebrik ediyorum büyük cesaret ; ikinciside ; neredeyse her kızgınlığın sonunda bir öldürmeye teşebbüs vakası var o kadar basitleştiki insan canına kast etmek yazıklar olsun.

21
0
yanıtYanıtla
cemrenisa:

helal be kıza

13
0
yanıtYanıtla
yorumsuz:

Bu manisa nasıl bi memleket arkadaşlar nerde bi olay olsa manisada hergün ya haberlerde yada müge anlıda bi olayı oluyor

7
4
yanıtYanıtla
özer öz.:

boş haber. . .

4
3
yanıtYanıtla
dilamobilWeb@haberler.com:

Helal olsun

5
0
yanıtYanıtla
emekciMobil-ANDROID:

yasasin kisasa kisas. yasasin idam.

2
2
yanıtYanıtla
TurkMobil-IOS:

ne yikmasi ya sadece itiyor

3
0
yanıtYanıtla
can:

sorun bakalim yikarken cay demlemismi ????

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title