Haberler

Gebze Teknik Üniversitesi'nden Anadolu'ya Dostluk Eli

Gebze Teknik Üniversitesi öğrencileri, Muş’ta kütüphanesi olmayan bir okulda öğretmenlik yapan Büşra öğretmenin destek çağrısı üzerine kitap kampanyası başlattı.

Gebze Teknik Üniversitesi öğrencileri, Muş'ta kütüphanesi olmayan bir okulda öğretmenlik yapan Büşra öğretmenin destek çağrısı üzerine kitap kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında toplanan kitaplar Muş'a gönderildi.

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bulunan Gebze Teknik Üniversitesi öğrencileri, Muş'taki bir okulun kütüphanesi için başlattığı yardım kampanyasında toplanan kitapları yeni sahiplerine gönderdi. Muş'ta öğretmenlik yapan ve okullarından kütüphane olmadığını söyleyen Büşra Bönceoğlu isimli öğretmenin çağrısı üzerine GTÜ'de "Geleceğe Işık Ol" isimli bir kitap kampanyası başlatmıştı. Kampanyayı başlatan GTÜ Sosyal Yaşam ve Medya Topluluğu Başkanı Altan Temiz ile iletişime geçen Muş'un Bulanık ilçesinde bulunan Vali Selahattin Hatipoğlu İmam Hatip Ortaokulu'nda Fen ve Teknoloji Öğretmenliği yapan Büşra Bönceoğlu, okulunda kitap ihtiyacı olduğunu belirtti.

Kampanya hakkında bilgi veren Sosyal Yaşam ve Medya Topluluğu Başkanı Altan Temiz, "Kulübümüzle beraber bir proje başlattık lise arkadaşım Büşra Bönceoğlu ile görüşmemiz sonrasında okulunda kitap eksiği olduğunu öğrendim, bunun üzerine kulüp olarak etkinlik başlatma kararı aldık. Okulda kitap toplamaya başladık. Gebze Teknik Üniversitesi baya destek oldu. Topladığımız kitapları göndereceğiz. Kitapları Muşa göndereceğiz. Arkadaşımız orada kitapları alıp inceleyecek ve dağıtımını diğer okullara da yapacak. Amacımız okullarda kitap okuma oranını artırmak. Maddi imkansızlıklardan dolayı az olan okuma oranını Türkiye'nin geleceği için 'Geleceğe Işık Ol Kampanyamızla' desteğimizi sunuyoruz" dedi.

Anadolu'da kütüphanesi olmayan okul bırakmak istemediklerini belirten topluluk, kitapları Muş'a gönderdi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çayırova Gebze Muş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title