Haberler

Eşine Veda Mektubu Bırakıp Kendini Ağaca Astı

Güncelleme:

Sarıyer'de bir otomotiv şirketinde çalışan 2 çocuk babası Kenan Aktaş, eşine veda mektubu bırakarak, kendini ağaca astı. Talihsiz adamın cesedini gören 4 çocuk ise çığlık atarak yardım istedi.

İstanbul Sarıyer'de bir otomotiv şirketinde çalışan 2 çocuk babası Kenan Aktaş, aracıyla geldiği ormanlık alanda eşine veda mektubu bırakarak, kendini ağaca astı. Çocuklar tarafından bulunan şahsın, sabah saatlerinde sosyal medyada intihar edeceğine dair bir not paylaşması nedeniyle polis tarafından arandığı öğrenildi.

Olay, dün saat 16.30 sıralarında Sarıyer Ayazağa'daki ormanlık bir alanda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, bir otomotiv şirketinde tamirci olarak çalışan 2 çocuk babası 47 yaşındaki Kenan Aktaş, sabah saatlerinde evinden çıkarak iş yerine gitti. Bir süre iş yerinde oyalanan Aktaş, sosyal medya hesabından intihar edeceğine dair bir not paylaştı. Ardından iş yerinden ayrılan Aktaş, aracına binerek Ayazağa'daki ormanlık alana geldi. Eşinin sosyal medya hesabından intihar notu paylaştığını gören Gülizar Aktaş ise tüm çabalarına rağmen kendisine ulaşamadı.


"EŞİM İNTİHAR EDEBİLİR" DİYEREK İHBARDA BULUNDU

Eşine ulaşamayan Aktaş önce iş yerini aradı. İş yerinden sabah saatlerinde ayrıldığını öğrenen kadın, 155 Polis İmdat hattını arayarak "eşim intihar edebilir" diye ihbarda bulundu. İhbar üzerine haber merkezinden İstanbul polisine, Aktaş'ın intihar edebileceği yönünde anons edildi. Aramalar sürdüğü esnada okuldan çıkan 4 çocuk, saat 16.30 sıralarında ormanlık alanda ağaca asılmış bir şahıs gördü.

ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA KOŞMAYA BAŞLADILAR

Yaşadıkları korkuyla çığlık çığlığa koşmaya başlayan çocukları, o esnada mezarlık ziyaretine gelen Fuat Haktanır durdurdu. Ağlayarak Haktanır'a sarılan çocuklar, ağaçta birinin asılı olduğunu söyledi. Bunun üzerine taburenin yanında ağaca asılı şahsı gören Haktanır, polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, ağaçta asılı olan şahsın sabah saatlerinde anons edilen Kenan Aktaş olduğunu belirledi.

EŞİNE DUYGUSAL BİR MEKTUP BIRAKIP İNTİHAR ETTİ

Aktaş'ın hayatını kaybettiğinin belirlenmesinin ardından olay yerine gelen inceleme ekipleri, yaklaşık 2 saat inceleme yaptı. Cumhuriyet savcısıyla birlikte yapılan incelemenin ardından Aktaş'ın cenazesi asılı olduğu yerden indirilerek ceset torbasına koyuldu. Daha sonra savcı ve olay yeri inceleme ekipleri, Aktaş'ın aracında incelemelerde bulundu. Savcının nezaretinde açılan araçtan Aktaş'ın eşine yazdığı veda mektubu çıktı. İntihar etmeden önce eşine "Canım Karım Gülizar" başlığıyla duygu dolu bir mektup yazarak ön cama bırakan Aktaş'ın psikolojik problemleri olduğu öğrenildi. Ekipler tarafından incelenen mektup, delil torbasına koyuldu. Aktaş'ın cenazesi ise cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, ondan geriye ailesiyle birlikte mutlu fotoğrafları kaldı.


"4 TANE ÇOCUK ÇIĞLIK ATARAK BİR ANDA ÜSTÜMÜZE ATLADI"

Yaşadığı olay nedeniyle şokta olan Fuat Haktanır, "Yakınımızı ziyarete geldik, 4 tane çocuk ağlayarak ve çığlık atarak bir anda üstümüze atladılar. Ben birine sarılarak, 'Ne oldu abicim?' dedim. 'Abi orada birini gördük, kendini asmış' dedi. Çocukları biraz teselli ettikten sonra buraya geldim. Baktık ki gerçekten biri kendini burada asmış. Çok üzgünüz, gerçekten şu an bilmiyorum" dedi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Ayazağa Sarıyer Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda??????
500

Yorumlar (10)

HABER 25.Mobil-IOS:

Vay beyinsiz vay

2
31
yanıtYanıtla
AKTAŞ:

BEYİNSİZZ SENİN GİBİİSİNE DENİR

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

allah rahmet eylesın gunahları varsa affetsın. . .

25
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Allah Rahmet Eylesin çok üzüldük. . eşiniz son mektubu bıraktığın CANIM KARIM GÜLİZAR demesin yüreğine buktu. .

2
22
yanıtYanıtla
cennet ülke ceheneme çevrildi:

allah günahlarını afetsin. . inanki uzun zamandır aynısını yapmayı bende düşünüyorum, , , , , , , , ,

7
1
yanıtYanıtla
vallahi....:

aldığım maaş borca gidiyor. tatil insanca yaşamak bunları unuttuk zaten. . siyasi tanıdığım yok çocuklarım işsiz. . gelecekten hiç ümidim yok. . . dolayısıyle her gün ölmektense. . . . . . .

yanıt1
yanıt0
MURAT:

Bazen herşey cok kötü olabilir, ya da herşey anlamsız olabilir, ama bu can Allah''tan emanet, emanetin sahibi emaneti geri almadıkça, imtihanımız neyse onu geçmek için sabrederek gayretli olmamız lazım

yanıt1
yanıt0
Adınızı Yazındoğrular:

ekonomi ve egitim duzelmedigi surece hicbir iyi sonuc elde edemessiniz ALLAH RAHMET EYLESİN

3
1
yanıtYanıtla
babababa:

hükümet hiçbizaman öz vatandaşına bakmadı hep dışardan gelenler kıymetli oldu hep vatana ihanet edenler kıymetli oldu ya biz asgari ücretle her ay değil her gün her saat sıkıntıdayız katlanmakta biyere kadar çoluk çocuğumuzun istediği bişeyi alamıyoruz anca zengine versinler ihtiyaçları var gibi

2
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

hayat dolu, neşeli ve yüreği güzel çok çok iyi bir insandı. gerçekten inanamıyorum nasıl böyle birşey yaptı şoktayım. ve eşi için söylenen yorumları da kınıyorum. gerçekten o kadar iyi bir insan ki, tanısaydınız yaptığınız bu yorumlara üzülür ve utanırdınız. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title