Haberler

En Talihsiz Anne

Güncelleme:

Muş'ta eşi ve bir aylık bebeğiyle birlikte kayınpederi tarafından evden atılan 21 yaşındaki Mizgin Şaşkın, Anneler Günü'ne çaresiz ve gözü yaşlı girdi.

Muş'ta 21 yaşındaki Mizgin Şaşkın, Anneler Günü'nde eşi ve bir aylık bebeğiyle birlikte kayınpederi tarafından sokağa atıldı.

Merkeze bağlı Şenova köyünde bir aylık bebeği ve kocasıyla birlikte kayınpederi tarafından evden atılan Mizgin Şaşkın, Anneler Günü sevincini yaşayamadı. Daha önce kayınpederinin evinde kalan Mizgin Şaşkın, bir aylık çocuğu ve eşi İlyas Şaşkın (20) ile birlikte kapıya atıldı. Köy meydanına naylondan derme çatma bir çadır yapan Şaşkın ailesi, hayat mücadelesi vermeye başladı. Çadırda bir aylık bebeğine bakmakta güçlük çeken Mizgin Şaşkın, köy halkının yardımıyla geçimini sağlıyor.

"HERKESİN YÜZÜ GÜLECEK AMA BİR TEK BENİM YÜZÜM GÜLMEYECEK"

Anneler Günü'nde yüzünün gülmediğini belirten anne Şaşkın, "Bugün Anneler Günü, herkesin yüzü gülecek ama bir tek benim yüzüm gülmeyecek. Zaten bu halde kimsenin yüzü gülmez. Kim benim yerimde olmak isterdi ki" dedi.

"BENİ VE BİR AYLIK BEBEĞİMİ DIŞARI ATTI"

Tek isteği bir yuvasının olması olduğunu ifade eden Şaşkın, "Kayınpederim gözümün yaşına bakmadan beni ve bir aylık bebeğimi dışarı attı. Şu anda derme çatma bir çadırda kalıyorum. Komşularımın yardımıyla geçiniyorum. İsterim ki bir evim olsun, bir yuvam olsun. Eşim bir çadır kurdu bize. Komşular yiyecek ve eşya yardımında bulundu. Komşular da bir yere kadar yardım edebilir. Böyle olmuyor. Eşimin de düzgün işi yok ve bu sonbaharda askere gidecek. O zaman ne yapacağımı bilemiyorum" ifadelerini kullandı.

Gözyaşları arasında yetkililerden yardım bekleyen anne Şaşkın, "Bu hale düşeceğime annemin karnında ölseydim daha iyiydi. Keşke bugünleri görmeseydim" diye konuştu.


"KOMŞULAR YARDIM EDİYOR"

Köyde çobanlık yaparak evine bakmaya çalıştığını kaydeden baba İlyas Şaşkın ise, çadırın geceleri çok soğuk olduğunu ve çocuğunun öksürmeye başladığını söyledi. Kısa bir süre sonra askere gideceğini vurgulayan baba Şaşkın, "Babam bizi bir aylık bebeğimle birlikte dışarı attı. Geceleri çadırın içi çok soğuk oluyor. Ben de çobanım, komşular yardım ediyor ama o da bir yere kadar. Çocuk dünden beri öksürüyor. Çadırda yaşıyoruz ve imkanım yok, hastaneye götüremiyorum. Yetkililerin bize yardım etmelerini istiyorum" şeklinde konuştu.

Şaşkın ailesine yardım eli uzatan komşusu Sultan Yılmaz da, "Kayınpederi onları dışarı attı. Çadırda yaşıyorlar. Bir anne çocuğuna böyle bir yerde ne kadar bakabilir. Burada mağdurlar, yetkililer yardım etsinler. Bizler yardım ediyoruz ama nereye kadar. Elimizden ancak günde bir kap yemek yardımı gelebiliyor" dedi.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Anneler Günü Muş Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (64)

VatanmobilWeb@haberler.com:

Pkkya söyle iste onlar yardim etsin Onlara inanciniz sonsuz

27
31
yanıtYanıtla
MÜCAHİT 61mobilWeb@haberler.com:

Normaldir gaddar ve merhametten yoksun bir millet sonuçta şaşırmayın

9
29
yanıtYanıtla
SelammobilWeb@haberler.com:

Bu gençlere yardım edelim ... insanlığın kürdü arabı rengi türkü yok darda olana yardım eli verelim yahu ne olmuş ... Telefonunu verin kurban

26
3
yanıtYanıtla
25 ERZURUMLU:

MİLET NE DURUMDA KAÇAK SARAYDA RAHAT EDİYORMUSUN BU İNSANLARIN HAKINI SENDEN SÖKE SÖKE ALACAK HDP

23
6
yanıtYanıtla
muss iswiçremobilWeb@haberler.com:

Müslüman ülkelerde çok böyle olaylar acıma duygusu yok kölelik işci kadın bunlar kullanılıp atılabilen eşya gibiler peygamberin eşi zeynepte yemende sürgünde çok çekti

5
19
yanıtYanıtla
HaydaaMobil-IOS:

Kürde yaşam yok

0
23
yanıtYanıtla
harbiiimobilWeb@haberler.com:

Chp lidir kesin onlarda zavalli insanlari atacaz diyor

12
7
yanıtYanıtla
BaranMobil-IOS:

Bana nımarsını güderın bir zamet ben yardım ederım

10
7
yanıtYanıtla
Osmanlı kara muratmobilWeb@haberler.com:

durumu iyi olan zekatini versin arkadaş yetişen bugün insanlık gunu

17
0
yanıtYanıtla
SeydikemerlimobilWeb@haberler.com:

Yahu bu kızcağız daha lohusa sağlığına dikkat edilmesi lazım. Devlet derhal yardım etmeli. Çevredeki zenginlerde imtihanda olduklarını unutmasınlar. Kazanmak isteyene işte fırsat.

16
0
yanıtYanıtla
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title