Haberler

Elmadağ Kayak Merkezi Yılbaşı Tatilinde Akına Uğradı

Elmadağ Kayak Merkezi, 4 günlük yılbaşı tatilini fırsat bilen Ankaralılar’ın akınına uğradı.

Elmadağ Kayak Merkezi, 4 günlük yılbaşı tatilini fırsat bilen Ankaralılar'ın akınına uğradı.

Ankara'nın merkezine beklenen kar yağmazken, 4 günlük yılbaşını tatilini fırsat bilen Başkent sakinleri Elmadağ Kayak Merkezi'ne akın etti. Vatandaşlar araçlarını park edecek yer bulmakta zorlanırken, çok sayıda kişi tesislerin bulunduğu bölgeye uzun bir yürüyüşün ardından ulaşabildi. Kayak merkezine aileleriyle gelen Ankaralılar, kayak kiralayarak dağın zirvesine çıktı. Bazı vatandaşlar ise, kartopu oynayarak karın keyfini çıkardı. Kar üzerinde oynayan köpek yavruları vatandaşların ilgi odağı oldu.

Yılbaşı tatilini çocukları ile geçirmek isteyen aileler, birlikte kayarak ve kartopu oynayarak eğlenceye dahil oldu. Karı görmesi için çocuklarını getiren bir kadın, "Kar bize gelmedi biz ona geldik. Bekliyoruz ama geleceği yok herhalde. Yazın çok tercih ettiğimiz bir yer değil ama kar yağdığı dönemlerde gelmeye çalışıyoruz. Kar, istenilen seviyede değil. Bu kadarı bile bizi tatmin etti" dedi.

Oğlunu getiren bir baba ise, ilk defa çocuğunun kar ile tanıştığını ifade ederek, "Birkaç günlük tatilde çocuklarımız kar görsün diye Elmadağ'a geldik ama yeterli seviyede değil. Türkiye'nin her yerinde kar var ama Ankara'da yok. Her yerde yol kapanma haberleri geliyor. Elmadağ'da da yeterli değil ama çocuklarımız burada birkaç saat eğleniyor. Karla tanışmış oluyorlar. Benim oğlum ilk defa kar görüyor. Ona da ilginç geldi" diye konuştu.

Elmadağ'da da karın olmayacağını düşündüklerini söyleyen bir anne, "Çocuklar kar keyfini yaşayamadı, burada dolasıya yaşasınlar dedik. Kar var mı diye tereddüt oldu. Burada çok eğleniyoruz" şeklinde konuştu.

Karın keyfini doyasıya çıkaran minik kız ise, "Karda kaymak benim için çok eğlenceli oldu. İlk kaydığımda dengemi sağlayamadım. Sonra alıştım ama yine de düştüm" dedi.

Geçen yıl Ocak ayına oranla bu yıl daha fazla kar olduğunu ifade eden kızak satıcıları, 4 gün boyunca karın da yağmasıyla birlikte işlerin artacağını aktardı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yılbaşı Elmadağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Meteoroloji'den toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 24 Nisan yağmur var mı, hava nasıl olacak? 21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title