Haberler

Elektrik Kesintisi Vatandaşları Perişan Etti

Esenyurt’ta yaşanan elektrik kesintisi, vatandaşı çileden çıkardı.

Esenyurt'ta yaşanan elektrik kesintisi, vatandaşı çileden çıkardı. Elektrik kesintisi nedeniyle doğalgaz kombileri çalışmayan vatandaşlar, evlerinde battaniyelerle ısınmak zorunda kaldı.

İstanbul'u yaklaşık 3 gündür esir alan yoğun kar yağışı nedeniyle kentin bazı bölgelerinde elektrik kesintileri meydana geldi. Kesintilerle birlikte doğalgaz kombilerinin çalışmaması nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Vatandaşlar, evlerinde battaniyelere sarılarak ısınmaya çalıştı. Elektrik kesintisinin yaşandığı Esenyurt'a bağlı Kıraç Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar, yetkililere tepki gösterdi. 3 gündür elektrik kesintileri olduğunu belirten Fatma Güler isimli bir vatandaş, "3 günden beri elektriklerimiz kesik, kombilerimiz çalışmıyor. Hava soğuk olduğu için çocuklar battaniyelere sarılarak evin içerisinde durabiliyorlar. Ev soğuk ve sadece bizim mahallede elektrik yok. Komşularımız yetkilileri aramışlar fakat onlar iki saatte bir geleceğiz demişler" dedi.

Muhsin Demir ise çocuklarıyla birlikte perişan olduklarını belirterek, "Doğalgaz çalışmıyor çoluk çocuk perişan. Gündüzleri dışarılarda kartopu falan oynayarak ısınmaya çalışıyoruz. Ev içerisinde ısınmayı battaniyelerle yapıyoruz. 2 yaşında çocuk var evde ne yapacağız bilmiyoruz. Bunun artık bir çaresine bakılması lazım" diye konuştu.

Sadece kendi mahallelerinde elektrik olmadığını savunan Salih Demir de, "Elektriğimiz suyumuz kesik, dışarıya çıkamıyoruz. Yollarımız kapalı ve sadece bu mahallenin elektriği kesik. Yaklaşık 100 metre ilerimizde bulunan bir mahallede elektrikler var. Herkes soğuktan dolayı hastalandı, hastaları götüremiyoruz. Hastalarımız evlerde yatıyor. Akşamları sırtımızda götürelim diyoruz onu da hava soğuk kar tipi götüremiyoruz" şeklinde konuştu.

Metin Demir isimli bir vatandaş da, "Çocuklar hasta oldu. Yollar açık olmadığı için hastaneye götüremedik. Bizim sobamız odunumuz yok, doğalgaz yakacağız diye sobadan falan vazgeçip doğalgaz getirdiler ve şimdi de bizi resmen yarı yolda bıraktılar. Isınmayı battaniye sarılarak yapıyoruz. Bu soğuk eksilere düştü artık battaniyeler fayda etmiyor" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Metin Demir İstanbul Esenyurt Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (2)

sinirmobilWeb@haberler.com:

Şu şerefsizler paradan başka birşey bilmezler milletin hastası var öküz bedaş

0
0
yanıtYanıtla
halkmobilWeb@haberler.com:

Alah im belasını versin belediyenin bedaşin de lan muhatap bulamıyoruz köfur edelim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title