Haberler

(Özel Haber) Doğum Gününde Hayatını Kaybetti

Silivri Selimpaşa'ya akrabalarının yanına doğum gününü kutlamaya gelen genç kız, yolun karşısına geçmeye çalışırken plakası alınamayan bir otomobilin altında kalarak hayatını kaybetti.

Silivri Selimpaşa'ya akrabalarının yanına doğum gününü kutlamaya gelen genç kız, yolun karşısına geçmeye çalışırken plakası alınamayan bir otomobilin altında kalarak hayatını kaybetti. Genç kızın ölümüne sebep olan sürücü ise otomobili ile olay yerinden kaçtı.

İstanbul Güngören'den Selimpaşa'da bulunan yakınlarının yanına doğum gününü kutlamak için gelen Betül Şengül (25), Kıyıkent önünde yolun karşısına geçmeye çalıştı. Tam bu sırada plakası alınamayan bir otomobil, Betül Şengül'e çarparak kaçtı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, genç kızın hayatını kaybetmiş olduğunu belirledi. Silivri Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise, genç kızın ölümüne sebep olan otomobili bulmak geniş çaplı araştırma başlattı. Olay yerinde yapılan incelemede kaza sırasında otomobilin hasar gören parçaları bulundu. Genç kızın cenazesi nöbetçi Savcının incelemesinin ardından Silivri Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, polis her yerde genç kızın ölümüne sebebiyet veren sürücüyü arıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Selimpaşa Güngören İstanbul Silivri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title