Haberler

Dans Ederek Kilo Veriyorlar

Mersin’de, bir dans kulübü tarafından açılan "Dansla gelen güzellik" kursuna katılan vatandaşlar, Latin dansları başta olmak üzere birçok dans türü eşliğinde hem eğleniyor hem de kilo veriyorlar.

Mersin'de, bir dans kulübü tarafından açılan "Dansla gelen güzellik" kursuna katılan vatandaşlar, Latin dansları başta olmak üzere birçok dans türü eşliğinde hem eğleniyor hem de kilo veriyorlar.

Mersin'de, Salsa Park Kulübü tarafından açılan kursta haftanın her günü dans eğitmenleri eşliğinde dans eden kursiyerler, hem eğleniyor hem de yağ yakarak kilo veriyorlar. Dans Sporları Federasyonu Mersin İl Temsilcisi ve salsa eğitmeni, aynı zamanda kulübün kurucusu olan Gökay Daşdan, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, 2 kursiyerin dans ederek 6 ayda 35 kilo verdiğini söyledi.

İnsanların salsayı, daha sağlıklı ve fit bir görünüme sahip olmak için tercih ettiğini belirten Daşdan, "Birçok dans kategorisinde eğitim vermekteyiz. Bunların başında salsa ve sosyal Latin dansları geliyor. Salsa, merenge, cha cha, bachata ve düğün dansları yoğun ilgi görüyor. Dans Sporları Federasyonu'na bağlı olarak bu işi yapıyoruz. İnsanlar salsayı kilo verme amaçlı yapıyorlar" dedi.

Yılda yaklaşık olarak 150 öğrenciye dans eğitimi vererek, sağlıklı ve fit görünmelerine yardım ettiklerini belirten Daşdan, "İki öğrencimiz dans yardımıyla 6 ayda 35 kilo verdi. Obezite sınırının çok üstünde dans etmeye başladılar, fakat şu an görünüm, sağlık ve kondisyon olarak çok iyi durumdalar" ifadelerini kullandı.

Kursta 7'den 70'e her yaştan öğrencilerinin yer aldığını sözlerine ekleyen Daşdan, "Kursa katılan öğrencilerimiz hem çok eğleniyor hem de stres atıyor. Daha sağlıklı bir vücuda sahip olmak isteyen, keyifle zaman geçirmek isteyen, öğrenirken eğlenen, eğlenirken kilo vermek isteyen herkesi salsa yapmaya bekliyoruz" şeklinde konuştu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title