Haberler

Cebindeki Son Parayla Milletvekili Aday Adayı Oldu

Güncelleme:

AK Parti'den Manisa milletvekili aday adayı olan Hamza Akbulut, cebindeki son parayı aday adayı olabilmek için AK Parti Genel Merkezine yatırdığını söyledi.

AK Parti'den Manisa milletvekili aday adayı olan 60 kişilik listenin ilk sırasında yer alan Hamza Akbulut, cebindeki son parayı aday adayı olabilmek için AK Parti Genel Merkezine yatırdığını söyledi. Daha önce iki kez bağımsız aday bir kez de AK Parti'den aday adayı olan Akbulut 4'üncü kez girdiği yarışta bu sefer milletvekili seçileceğine inanıyor.

"ÜLKEMİN GELECEĞİ İÇİN BUNA MECBURUM"

Haziran ayında yapılacak olan genel seçimler için AK Parti'den Manisa milletvekili olabilmek için aday adayı olan Hamza Akbulut maddi durumu olmamasına rağmen Ankara'ya Manisa'dan aday adaylığı başvurusunu yaptığını söyledi. Manisa'nın Kula ilçesinde yaşayan 53 yaşındaki Akbulut AK Parti'den aday adayı olma sebebini şöyle açıkladı:

"Şuanda ve bundan sonra da dünyayı en yakından takip eden bir kişi olarak gerek dijital gerek küresel dünyayı takip eden biriyim. Takip de etmek zorundayım. Ülkemin geleceği için buna mecburum. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın hizmetlerinin önünün kesilmemesi ve hızla devam etmesi için AK Parti Manisa'dan aday adayıyım."

ANKARA'YA GİTMİŞKEN ADAY OLAYIM DEDİM

Akbulut, aday adaylık başvurusunu ise AK Parti'nin Ankara'daki Genel Merkezine yaptığını söyleyerek, "Ankara'ya gitmiştim. Ankara'da gezerken kar bastırdı. Kula'dan Ankara'ya gelmişken Genel Merkeze şu adaylık başvurusunu yapayım dedim, diplomam da yanımdaydı" şeklinde konuştu.

2011 yılında AK Parti'den milletvekili aday adayı olarak başvurduğunu anlatan Akbulut, "Daha önce 3 defa daha aday oldum. İkisi bağımsız adaylıktı. Sonra AK Parti'den aday adayı oldum. Şimdiki başvurumla bu 4'üncü başvurum. 1999 yılında, 2007 yılında bağımsız aday oldum. 2011 yılında AK Parti'den Manisa milletvekili aday adayı oldum. Bu seçimde de AK Parti'den aday adaylığı başvurumu Ankara'da yaptım" dedi.

TESADÜFEN CEBİMDE 5 BİN LİRA VARDI

Serbest meslekle uğraştığını ve maddi durumunun olmadığını anlatan Akbulut, "Maddi durumum yok. AK Parti'ye yatırayım diye tesadüfen cebimde 5 bin lira vardı onu da oraya yatırdım sonra da memleketime döndüm. Hamza Akbulut basit bir insan değil. Neden değil? Hamza Akbulut trilyonlarca doları gözüyle görmedi eliyle tutmadı ama cebinde gönlünde var demek. Köyde yaşıyorum. İstediğim zaman İstanbul'a, Ankara'ya, İzmir'e, Manisa'ya, Balıkesir', Adapazarı'na gidiyorum. İstediğim zaman da Türkiye'nin sessiz şehri ilçesi Taraklı'ya gidiyorum" diye konuştu.

"BENİ HALKIM YILLARDAN BERİDİR TANIYOR ZATEN"

Yıllardan beridir kendisinin Manisa'da tanındığını kaydeden Akbulut, "Beni halkım yıllardan beridir tanıyor zaten. 2007 yılında yapılan seçimlerde 10 tane bağımsız milletvekili adayı vardı. Benim dışımda hepsinin özel şoförleri, araçları altlarında, seçim afişleriyle donatılmış. Benim ise hiçbir şeyim yok. Ben pek ciddiye almadılar. Hepsi döküldü kaldı. 100 oy, 150, 300 oy aldılar. Hamza Akbulut ise 530 oy aldı" dedi.

"YÜZDE 98 MİLLETVEKİLİ OLACAĞIMA İNANIYORUM"

AK Parti İl Başkanlığı tarafından aday adaylığı başvurusu yapan isimler arasında kendi isminin ilk sırada verilmesini de değerlendiren Akbulut "Bana göre listenin ilk sırasında kariyer sahibi, Türkiye ve dünyayı yakından tanıyan bir adayım birinci sırada olması gerekir. Hakkı da odur. Aday olmamın bir sebebi de Türkiye halkının ve milletinin, Ortadoğu'daki kardeş halklarımızın menfaatlerinin başkaları tarafından sömürülmemesi ve sömürgecilerin durdurulması için aday oldum. Hamza Akbulut artık buna dur diyecek. Milletvekili olacağıma da yüzde 98 inanıyorum" ifadelerini kullandı.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ak Parti Kula Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (28)

Beyhan KonyamobilWeb@haberler.com:

Ayrani yok icmeye, kurkle gider aday olmaya. Git cocuklarinin rizkini bari kaptirma bunlara yedirme.

16
0
yanıtYanıtla
aliiii:

Tek kelime MAL

12
0
yanıtYanıtla
MHP li Adalı ReisMobil-IOS:

Ula dürzü madem durumun iyi değil seni bu hale getiren 12 yıllık AKP de ne işin var bunlar ikdidara gelirken 5 yıl verin milleti huzura kavuşturalım dediler ne oldu herkesi Borçlu duruma Düşürdüler sen çıkmış ne diyon

11
0
yanıtYanıtla
aydın:

vala adam eline almiş çuvarı geliyor

11
0
yanıtYanıtla
...Mobil-ANDROID:

tipinden belli dolandırıcı tipi var keriz sandı milleti herhalde gerçi AKP inanır neyse

8
2
yanıtYanıtla
yorum 34Mobil-ANDROID:

bir de ülkenin gelecegi icin diyor ya

9
1
yanıtYanıtla
vay be:

abi o ayapındaki askerde verilen spor ayakkabı olmasın bilinçli yapsan yeminle bu kadr ilgimi çekmezdi halkmen

9
0
yanıtYanıtla
AbartmaMobil-IOS:

Dolarları bozdurmak istememiştir

8
1
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

KORKMA TOSUNUM MECLİSE GİRİNCE ÜLKEYİ SOYUP SOĞANA ÇEVİRİRSİN. HEPSİ YIRTIK AYAKKABI İLE GİRDİ ŞİMDİ KATRİLYONLARI KOYACAK YER BULAMIYORLAR.

9
0
yanıtYanıtla
TURAN:

la kominist herif ülkeyi sizin kadar soyan var mı? bedava su elektrik hastane kapat çeneni kominist. siz can değil can alan cani ermenilersiniz.

yanıt2
yanıt2
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title