Haberler

Çarşı İznine Çıkan Asker Ortalığı Birbirine Kattı

Güncelleme:

Eskişehir'de çarşı izninde alkol alan ve ailevi sorunları olduğu öğrenilen asker, ortalığı birbirine kattı. Çevreye saldıran asker, kelepçelenerek gözaltına alındı.

Eskişehir'de hafta sonu çarşı iznine çıkan ve ailevi problemlerinin yanı sıra alkollü olduğu iddia edilen bir asker, ortalığı adeta birbirine kattı.

TÜM UYARILARA RAĞMEN ALKOL ALDI

Edinilen bilgiye göre olay, Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü Caddesi üzerinde meydana geldi. Arkadaşlarıyla birlikte çarşı iznine çıkan ismi öğrenilemeyen bir asker, arkadaşlarının tüm uyarılarına rağmen alkol aldı.

ÇEVREYE ZARAR VERMEYE BAŞLADI

Alkolün dozunu kaçıran ve ailevi problemleri de olduğu iddia edilen genç, arkadaşlarıyla tartışmaya başladı. Çevreye rahatsızlık veren ve etrafa da saldıran genci vatandaşlar, polis ekiplerine ihbar etti.

AMBULANSA BİNMEK İSTEMEDİ

Olay yerine gelen ekipler, şahsın alkol aldığını tespit ederek 112 Acil Servis ambulansına bindirmek istedi. Tedaviyi kabul etmeyen ve ekiplere de saldıran genç, taşkınlık çıkarmaya devam etti.

KELEPÇELENEREK GÖTÜRÜLDÜ

Sakinleştirilmeye çalışılan genç çevresindekilere saldırmayı sürdürünce, polis ekiplerince yere yatırılarak kelepçelendi. Ardından polis aracına götürülen asker, küfür ederek zorluk çıkarmaya devam etti.

ASKER ARKADAŞLARI DA ŞİKAYETÇİ OLDU

Öte yandan asker arkadaşlarının da şikayetçi olduğu genç, polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak merkez komutanlığına götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Eskişehir 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title