Haberler

Caroline Koç, Mustafa Koç'u Sevgililer Günü'nde Yalnız Bırakmadı

Güncelleme:

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anma töreni düzenlendi.

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç için Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki aile kabristanlığında anma töreni düzenlendi. Törene Koç'un eşi Caroline Koç, kardeşi Ali Koç, Fenerbahçe eski Teknik Direktörü İsmail Kartal, iş adamları Abdullah Kiğılı ve Ozan Balaban, Koç Holding eski İcra Başkanı Murat Özaydınlı, Koç Holding Yönetim Kurulu üyeleri ve çalışanları, 1907 Fenerbahçe Derneği yöneticileri ve sevenleri katıldı.

Törende dernek üyesi gençler ve çalışanlar Koç'un mezarına çiçek bıraktı. Anmanın ardından Koç için dualar okundu. Ali Koç'un katılanlarla vedalaşmasının ardından törene katılanlar mezarlıktan ayrıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Caroline Koç Zincirlikuyu Koç Holding Ali Koç Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Canip alper bu ufak işlerle partıyı yıpratmamak ge:

Allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun

2
41
yanıtYanıtla
tarafsiz:

BIR HALK BU KADAR ADI OLAMAZ ADAM II VEYA KÖTÜ ÖLMÜS GITMIS ARKASINDAN KÖTÜ KONUSANLAR YARIN BIR GÜN KARSILIGINI BULACAK BIR ALLAH RAHMET EYLESIN COK, mu ????YAZIK SIZE SIZ MÜSLÜMAN OLAMIS, INIZ VE OLAMAZ, INIZ YAZIKLAR OLSUN

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title