Haberler

Bursaspor'a Teklif Yağıyor

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, “Ozan’a da, Şener’e de, Volkan’a da, Enes’e de birçok futbolcumuza transfer teklifleri geliyor ama zirveye oynarken futbolcu satılmaz” dedi.

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, "Ozan'a da, Şener'e de, Volkan'a da, Enes'e de birçok futbolcumuza transfer teklifleri geliyor ama zirveye oynarken futbolcu satılmaz" dedi.

Antalya Side beldesinde kamp hazırlıklarını sürdüren Bursaspor'da başkan Recep Bölükbaşı, İHA muhabirine özel açıklamalarda bulundu. Yeşil-beyazlıların son durumu, transfer politikaları ve sezon sonu hedefleri hakkında bilgiler veren Bölükbaşı, Ozan Tufan'ın transferi hakkında da son noktayı koydu.

"TÜM KULÜPLERİN GÖRÜŞLERİ ALINDI"

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, dün gerçekleştirilen Kulüpler Birliği toplantısında konuşulan detayları da aktararak, "Sorunlara çözümle bulmak için güzel bir çalışma yaptık. Yabancı sınırlaması ile ilgili detaylar vardı. Tüm kulüplerin görüşleri alındı. Her kulüp yöneticisi tek tek fikirlerini söyledi. 4 yıllık süre içerisinde bu kuralın devam edeceği, daha sonra ise tekrar görüşülüp devam edip etmeme konusunda görüş birliğine varıldı. Onun dışında takımların hepsinde hemen hemen ekonomik sıkıntı var. Mali konularda konuşuldu" ifadelerini kullandı.

"O PUANLAR OLSAYDI ŞU ANDA LİDER BİZDİK"

İkinci yarı öncesi kamp çalışmaları hakkında da bilgiler veren başkan Bölükbaşı, "3 günden beri buradayım. Hocamla ve futbolcularla geç saatlere kadar oturup konuşuyoruz. Özellikle yabancılarla toplantılar yapıyoruz. Antrenmanı izliyorum hepsi neşe içerisinde, güzel aile ortamı var. İlk yarıyı da biraz eksiklerle beraber istediğimiz yerde tamamladık diyebiliriz. Aslında tamamlamadık ama tecrübesizlikten kaybettiğimiz bir 10 puan vardı. O puanlar olsaydı şu anda lider bizdik. Ama onunla ilgili tekrar mücadelemiz devam edecek. Hedefimiz belli, ilk 5 içerisinde yer almak. Birincilik, ikincilik, dördüncülükte olabilir" şeklinde değerlendirmede bulundu.

"ZİRVEYE OYNARKEN FUTBOLCU SATILMAZ"

Fenerbahçe ile Bursaspor arasında çözülemeyen Ozan Tufan'ın transfer süreci ile ilgili sorduğumuz soruya ise yeşil-beyazlı kulübün başkanı Recep Bölükbaşı, "Basında yer aldığı kadar öyle şeyler yok. Biz zirveye oynarken futbolcu satılmaz. Özellikle benim ve yönetimimin düşüncesi gelecek Bursaspor'un hazırlanması yönünde. O yüzden biz altyapıya çok önem veriyoruz. Gerçekten Bursaspor'un altyapısı irdelenmesi lazım. Özellikle önce basın. Türkiye liglerinde bizim kadar tesisi yoğun şekilde olan ve altyapıdan futbolcu yetişen bir veya iki tane kulüp olabilir bizim dışımızda. Ben hep altyapıya vurgu yapıyorum. Bundan sonraki çalışmalarımızda da altyapıya önem vereceğiz. Şu anda Türkiye liglerinde de altyapıdan yetişen 6 oyuncumuz var. 12 tane de altyapıdan futbolcu çıkarıp profesyonel yaptık. Bunun 6 tanesi de şu anda Antalya kampında hocamız bu futbolcuları davet etti. İnşallah iyi olacak" dedi.

Sırf Ozan Tufan'a transfer teklifi gelmediğini aktaran Bölükbaşı, "Şener'e de, Volkan'a da, Enes'e de birçok futbolcumuza transfer teklifleri geliyor. Ama direk başkanlarla ya da yöneticilerle konuştuğumuzda söyledikleri rakam var, bizde satmıyoruz diyoruz. Transferler de öyle kapanıyor. Benim söylediğim bir şey var; ben futbolcu satmıyorum diyorum ama değerini bulursa da veririm. Tabii ki ekonomik yönde sıkıntılarımız var diğer kulüpler gibi. Ama bunu futbolcu satarak çözmemiz de zaruri değil. Dediğim gibi değerini bulursa da oturur konuşuruz" açıklamasını yaptı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Recep Bölükbaşı Ozan Tufan Bursaspor Antalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title