Haberler

Bursalı Tiyatrocu Atatürk'ü Canlandırmak İstiyor

Bursa’da Atatürk’e benzerliğiyle tanınan tiyatrocu Ali Kovaç’ın en büyük hedefi Atatürk’ün hayatını oynamak.

Bursa'da Atatürk'e benzerliğiyle tanınan tiyatrocu Ali Kovaç'ın en büyük hedefi Atatürk'ün hayatını oynamak.

Yapılacak bir film ya da dizi projesinde Atatürk karakterini canlandırmayı çok istediğini belirten Kovaç, "Atatürk'e yapı, göz ve kaş olarak benzerliğim bulunuyor. Bu benzerliğimi ekranlara da taşımak istiyorum. Yönetmen ve dizi yapımcılarının Atatürk ile ilgili projelerinde yer almak beni onore eder" dedi.

Benzerliğinden dolayı Atatürk'ün hayatını canlandırabileceğini ifade eden Kovaç, "Arnavut kökenli olduğum için Mustafa Kemal Atatürk'e kişilik olarak da benzerliğim bulunuyor. Atatürk'ü anlatan bir film senaryosu gelirse seve seve bunu kabul ederim" diye konuştu.

Bursa'nın film ve dizi çekimleri konusunda son yıllarda geri kaldığına da vurgu yapan Kovaç, "Bursa'da eskiden film ve dizi çekimleri yapılıyordu. Son yıllarda bu sektörün ilgisi azalmıştı. Ancak belediyemizin ciddi çalışmaları sonucu bu sektörün Bursa'ya yakın olacağını düşünüyorum. Zaten Bursa gibi bir şehirde bu tür film ve dizi çekimlerinin daha fazla olması gerekiyor" ifadelerini kullandı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Mustafa Kemal Atatürk Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title