Haberler

Bunalıma Giren Genç, 10 Katlı Binadan Atladı

Güncelleme:

Başkent'te Gökhan E. isimli genç girdiği bunalım sonucu 10 katlı binanın tepesinden atladı. İtfaiyenin açtığı hava yastığı, genci ölümden kurtardı.

Başkent'te girdiği bunalım sonucu 10 katlı binadan atlayan genci itfaiyenin hava yastığı kurtardı.


Alınan bilgiye göre, Çankaya ilçesi Emek 8. Cadde'de bulunan 10 katlı bir binanın çatısına çıkan Gökhan E., girdiği bunalım sonucu intihar etmek istedi. Gencin çatıya çıktığı gören vatandaşlar itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi.

BİNANIN TEPESİNDEN KENDİNİ BOŞLUĞA BIRAKTI

Olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alarak genci intihardan vazgeçirmek için çalışma başlattı. Bu sırada itfaiye ekipleri, gencin atlama ihtimaline karşı hava yastığı açarak önlem aldı. Binanın havalandırma boşluğunun bulunduğu kısmına geçen genci ikna için yakınları da olay yerine çağrıldı. Bina sakinlerinden bir kadın da genci ikna etmeye çalıştı ancak bütün çabalara rağmen ikna olmayan Gökhan E., bir anda 10 katlı binanın tepesinden kendini boşluğa bıraktı.

HAVA YASTIĞINA DÜŞTÜ

Hava yastığına düşen gence, hazır bekleyen sağlık görevlileri ilk müdahaleyi yaptı. Yapılan müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan gencin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çankaya Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (40)

habermobilWeb@haberler.com:

Gençliğin psikolojisi bozuk.. Namaz yok niyaz yok sadece depresyon var..yazık ya ülke ne hale geldi..gerçi daha bu en iyi halimiz.

43
10
yanıtYanıtla
SeydikemerlimobilWeb@haberler.com:

Yeni nesil doğar doğmaz el bebek gül bebek yetiştiriliyor. Aile istemeden her şeyi önüne koyuyor küçük bir sıkıntıda hayde bunalım....

33
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınbaba yorgun:

bu ülkenin insanlarina dürüstlük yaramaz hirsiz ugursuz olacaksin namaz kilacaksin senden iyisi yok

7
23
yanıtYanıtla
ÜLKÜ OCAKLARINI KAPATMAYA DEVLETİN GÜCÜ YETMEZmobilWeb@haberler.com:

Kesin bonzai icmistir. Ülkucu olsaydi bonzai icmezdi.

3
24
yanıtYanıtla
ABIZER:

recep erdogana sorun bakalim bunca intarlar cinetler nerden kaynaklaniyormus acaba hicmi besleme basinin aklina gelmiyor

4
22
yanıtYanıtla
HİW ROmobilWeb@haberler.com:

Ölmek isteyeni kurtarıyorlar yaşamak isteyeni öldürüyorlar

17
2
yanıtYanıtla
740:

redbull kanatlandırır

8
11
yanıtYanıtla
ASİLTÜRK:

hava yastığı olmasa atmalazdı. . . . ünlü olmakistemiş GERİZEKALI!!!!! TİPE BAK LA !

3
15
yanıtYanıtla
taner:

chp kafasi atlarsam kurtulurum demis halbusam yeni hayat baslar karini bosa kurtul degermi

10
8
yanıtYanıtla
elif:

kim bilir ne derdi vardı allah derdini verdiği gibi dermanı nıda versin gençlerimize ne oluyor ??böyle!!! nedir bu hayata küstüren???

18
0
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title