Haberler

Borcunu Ödeyemeyince Jiletle Kendini Doğradı

Güncelleme:

Kağıthane'de borcu nedeniyle bunalıma giren vatandaş, çatıya çıkarak vücudunu jiletle kesti. Kendisine yardım sözü verilen vatandaş, güçlükle ikna edildi.

Kağıthane'de borcu olduğu iddia edilen bir şahıs, 5 katlı bir binanın çatısına çıkarak kalabalığın gözleri önünde jiletle vücudunun çeşitli yerlerini kesmeye başladı. Kanlar içinde kalan şahıs, karşı binadaki vatandaşın borcunu ödeyeceğini söylemesi üzerine ikna edilerek hastaneye kaldırıldı.

BİN 200 LİRA BORÇ

Olay, dün saat 17.00 sıralarında Kağıthane Merkez Mahallesi Çobançeşme Caddesi üzerindeki 5 katlı bir binanın çatısında yaşandı. İddiaya göre, bin 200 lira borcu olduğu öğrenilen 45 yaşındaki Hüseyin Durna , borcunu ödeyemeyince cadde üzerindeki binanın çatısına çıktı.

BAĞIRMAYA BAŞLADI

Üstündeki gömleği yırtarak aşağıya atan adam, bir süre sonra bağırmaya başladı. Çatıdan bağırış seslerini duyan vatandaşlar, şahsın intihar edeceğini düşünerek polis ekiplerine ihbarda bulundu.

HAVA YASTIĞI AÇILDI

İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, şahsın yanına giderek ikna etmeye çalıştı. Ancak şahsın ikna olmaması üzerine olay yerine itfaiye ekipleri çağrıldı. İtfaiye ekipleri binanın altında hava yastığı açarak önlem aldı.

VÜCUDUNU KESTİ

İkna çalışmaları sürdüğü esnada kalabalık tarafından izlenen olayda Durna, cebinden çıkarttığı jilet parçası ile bir anda vücudunu kesmeye başladı. Boğazını ve vücudunun çeşitli yerlerini kesen adam, vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı.

DURDURULAMADI

Çocuklarında aralarında bulunduğu kalabalığın gözleri önünde vücudunu kesen adama, karşı binadaki vatandaşlar "yapma" diyerek durdurmaya çalıştı. Ancak tüm uyarılara rağmen kendini doğramaya devam eden adama bu sefer itfaiye ekipleri müdahale etmek istedi.

KİREMİT ATMAYA KALKTI

Merdiven aracılığıyla çatıya ulaşmaya çalışan itfaiye erini fark eden Durna eline aldığı kiremit parçasını atmakla tehdit etti. Bunun üzerine itfaiye eri, geri inmek zorunda kalınca olay yerine müzakereci polis istendi.

ÖDEME SÖZÜ ALDI

Şahsın eylemi sürdüğü esnada karşı binadaki bir vatandaş, Durna'ya bağırarak kendine zarar vermemesini istedi. Şahıs, kendine daha fazla zarar vermemesi için borçlarını ödemek isteyen vatandaşın konuşmaları sonucu ikna oldu.

ÇATIDAN İNDİRİLDİ

Şahsın ikna olması üzerine binanın çatısına çıkan polis ekipleri ve borcu ödemeyi kabul eden vatandaş, Durna'yı güvenli bir şekilde aşağıya indirdi. Durna'nın elinden tutan vatandaş, cebine bir miktar para koyarak onu sakinleştirmeye çalıştı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Polis ekiplerinin nezaretinde sağlık ekiplerine teslim edilen şahıs, tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kağıthane 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (2)

saldıray:

geberin açlıktan, çıkmış çatıya gendini kesiyo, git kim yoksulun borçlunun hakkıyla sarayda saltanat sürüyosa onu kes mal

5
1
yanıtYanıtla
BEYKOZLU:

ozaman benım cokdan olmem lazımdı 15 bın borcum var

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title