Haberler

Tecavüze Uğrayıp Öldüresiye Darp Edilen Kadın Erdoğan'a Seslendi

Güncelleme:

Uşak'ta çalışmaya başladığı ilk gün gazinoda bir çalışan tarafından öldüresiye dövülüp tecavüz edilen Gürcü asıllı T.G., Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi.

Uşak'ın Eşme ilçesinde bir gazinoda çalışan 59 yaşındaki Gürcü asıllı bir kadın darp edildi, yediği dayak sonrası sol gözünü kaybetti. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınan T.G., yaşadıklarını gözyaşları içinde anlatırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'dan yardım istedi.

SOL GÖZÜNÜ KAYBETTİ

Biyoloji mezunu Gürcü asıllı T.G., 2001 yılından bu yana vatandaşlığını taşıdığı Türkiye'de yaşam savaşı verirken Uşak'ın Eşme ilçesinde bir gazinoda iş bularak çalışmaya başladı. Çalışmaya başladığı ilk gün gazinoda bir çalışan tarafından darp edilip tecavüz edilen T.G., öldüresiye yediği dayak sonrası sol gözünü kaybetti. Tecavüzcüsünün bir anlık boşluğundan faydalanarak kendini can havliyle gazinodan dışarı atan T.G., bir kamyon şoförü sayesinde yeniden hayata tutundu. Kamyon şoförünün durumu polis ve 112 ekiplerine haber vermesi üzerine kaldırıldığı Eşme Devlet Hastanesinde ilk müdahalesi yapılan T.G., daha sonra Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.



KAMYON ŞOFÖRÜ HAYATINI KURTARDI

20 Kasım'dan bu yana hastanede tedavi gören T.G., yaşadıklarını gözyaşları içinde anlatırken, kimsesiz ve çaresiz olduğunu, kendisine bir yardım eli uzanmasını beklediğini söyledi. Gözyaşları içinde olayın nasıl gerçekleştiğini anlatan T.G., şöyle konuştu: "İş aramak için gitmiştim. O gece işe başladım. Patron beni o gece orada bıraktı. Başka bayanlarda vardı orada 5-6 bayan. Niye beni oraya bıraktı? Patron beni bıraktı o psikopatı getirdi onun yanında kaldım. Bilmiyorum, tanımıyorum, hiç konuşma yok. Beni bu hale getirdi. Ne yaptım ona? Beni dövdü sahne içinde, hiç kimse yoktu. Sonra bana tecavüz etti. Tecavüzden sonra pantolonunu giyerken ben dışarı kaçtım. Bir tarafta yol var bir tarafta tarla. Tarla tarafından kaçtım. Buğdayların içinden koşa koşa kendimi attım yukarıdan. Orada kamyonlar duruyordu. Bir kamyonun kapısına vurdum 'Abi lütfen yardım et beni öldürüyorlar gazinoda' dedim. Adam beni kurtardı kapıyı açtı 'Korkma' dedi. Hemen polisi, jandarmayı aradı sonrasını bilmiyorum."

Kendisini Manisa'da Celal Bayar Üniversitesi Hastanesinde bulduğunu anlatan T.G., "Allah'a çok şükür. Buradakiler çok iyi insan. Böyle hastane görmedim herkes yardımıma koşuyor. İyi ki varlar. Yoksa ölecektim. Kimse bana bakmayacaktı ölecektim oralarda" diye konuştu.



CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN YARDIM İSTEDİ

Olayın 20 Kasım gecesi Uşak'ın Eşme ilçesinde meydana geldiğini kaydeden T.G., mekanın hala açık olduğunu ve kendisini bu hale sokan kişinin orada çalışmaya devam ettiğinin söyledi. T.G., o adamın orada çalışmaya devam ettiğini belirterek "Hiç umurlarında değilim. Hiç yakalanmadılar, cezaevinde yatmadılar. Bana kim yardım edecek bilmiyorum. Gözümün içi patlamış, protez lazım. Onu alacaklar, nasıl yapacağım nerede çalışacağım nereye gideceğim? SSK yok kimse bana yardım etmiyor. Ben Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'dan yardım istiyorum. Sağlık Bakanlığından yardım istiyorum. Önce Bodrum'da akrabamın yanında kalıyordum. Şimdi nereye gideceğim bilmiyorum" dedi.

2001 yılında Türk vatandaşlığına geçen ve o tarihten bu yana Türkiye'de yaşam mücadelesi veren T.G., şimdiye kadar böyle bir şeyle karşılaşmadığını dile getirerek, "Ben o adama ne yaptım ki? O adamı tanımıyorum ki?" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

TIRNAKLARINDAN ÖRNEK ALDILAR

Kendisine yapılanın cinayetten farksız olduğunu kaydeden T.G., kendisini tanınmayacak hale getiren kişinin sol gözünü kaybetmesine neden olduğunu ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırık olduğunu söyledi. Kendisine bu duruma sokan kişiyi sadece bir kere gördüğünü kaydeden T.G., "İş aradığım zaman gördüm ilk defa ikinci defada bu olay olduğunda gördüm. İsim bilmiyorum, soy isim bilmiyorum kimdir bilmiyorum. Polise olayı anlattım onlar bana resim gösterdiler oradan tanıdım. Beni iki saat döven adamı tanıdım. Benim tırnaklarımı kestiler o adamın derisinden parça vardır diye. Ne olduğunu bile hatırlamıyorum. Böyle bir şey olamaz" diye feryat etti.

"GÖZÜM İÇİNDE PATLADI"

Bayan kuruluşlarından yardım talebinde bulunan T.G., "Savaşta insan yapmaz böyle bir şeyi. Gözüm içinde patladı. Böyle bir şeyi normal insan yapar mı? Lütfen ben kadınım. Üniversite mezunuyum, biyoloji insanıyım. Kavgacı değilim, kimi döveceğim. Böyle bir şey görmedim. Gözümü açıyorum bakıyorum gözüm yok. Bu hastaneye gerçekten teşekkür ederim. Emek veriyorlar. Ne olursa olsun beni dışarı atmadılar" diye konuştu.

Kendisini bu hale getiren kişinin şimdi yalancı şahitler aradığını anlatan T.G., Eşme'nin küçük bir yer olduğunu ve herkesin birbirini tanımasından dolayı bu insanların her şeyi yapabileceklerini iddia ederek, kendisine yardım edilmesini istedi. Hastane masraflarını ödeyemeyecek durumda olduğunu kaydeden T.G., Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve kadın kuruluşlarından kendisine sahip çıkılmasını istedi.



Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Emine Erdoğan Eşme Uşak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (55)

C:

İdam şart! Asın gitsin pislikleri...!

65
1
yanıtYanıtla
lady:

sen iyisinde ne arıyosun türkiyede keşkede namusunla çalışsan su testisi su yolunda olmuş

4
55
yanıtYanıtla
hukuk:

sana bunu yapanın cenabıallah bin belasını versin, her iki cihanda kahrı perişan etsin, , , ablam halına üzüldüm üzüldüm allah sana yardım etsin allah kurtarsın, , bu insanlar çok zalım

56
0
yanıtYanıtla
Rica ganeMobil-IOS:

Cumhurbaskanimiz yardimi seven birisi yardimini yapacaktir

39
13
yanıtYanıtla
...:

asagıda ki arkadas, bilmedigin konularda kıt beynin sallamişsin, yüz de 52oy ile secildi tekrar size kapak olsun. fransa da icki yasagı başladı gecen hafta hadi koş ona yorum yap şeriat geliyor ülke elden gidiyor diye yaygara yap. . . bu konular seni aşar kesin anlamadın . .

yanıt4
yanıt0
Mehmed:

Türk''ün gücü!!

9
27
yanıtYanıtla
Türkün gücü ha:

seninle aynı kanı taşıdığım için senden nefret ve aynı beyini bana vermediği için Allah''a binlerce kez şükrettim. . . Türk gücünü zalime karşı gösterir gücünün yettiğine değil. . .

yanıt17
yanıt6
Urfalı:

Bunu yapan insan olamaz hayvan da olamaz pis mahluk

36
0
yanıtYanıtla
80-80:

SENİN BAŞIN ACIK ONU NİÇİN SANA YARDIM YOL BAŞI ÖRTÜLÜ BACIMIZ OLSAYDIN SANA HER TÜRLÜ YARDIM VARDI.

8
26
yanıtYanıtla
antikro:

gazino çalışanların çoğu kro kökenli

33
0
yanıtYanıtla
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title