Haberler

Bir Annenin Feryadı

Güncelleme:

Kayseri'de lösemi teşhisi konulan 4 yaşındaki kızı Elif'in her gün eridiğini belirten anne, ''Ne olur bize ve kızıma bir el uzatın." dedi.

Kayseri'de acılı bir anne 'lösemi' teşhisi konulan 4 yaşındaki kızı Elif'in her gün gözünün önünde eridiğini belirterek, "Ne olur bize ve kızıma bir el uzatın. Kızım her geçen gün eriyip gidiyor. Ben de onunla birlikte eriyorum" dedi.

Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde ikamet eden Sevda Güler, 4 yaşındaki kızı Elif'e 1 yıl önce Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi'nde lösemi teşhisi konulduğunu, kendisinden alınan iliğin kızına nakledildiğini ancak hastalığın tekrarladığını ifade ederek, "Benim 4 çocuğum var. Elif ve ikizi Sude en küçük çocuklarım. Kızımın rahatsızlığını fark ettik ve doktora gittik. Yapılan testler sonucu kızımın lösemi olduğu söylendi. Benden alınan ilik kızıma nakledildi ancak bir süre sonra hastalık tekrarladı. Kızımın hastalığını öğrendikten sonra bugüne kadar çalmadığım kapı kalmadı ama kızımın hastalığına bir çare bulamadım. Tıp Fakültesi'nde kızımın tedavisi sürüyordu ama oradan da bir süre sonra, 'Yapacak bir şey yok' diyerek çıkarıldık. Şimdi evimizde çaresiz bekliyoruz. Kızım günden güne kötüye gidiyor, gözümüzün önünde eriyor. Kızım son zamanlarda ağızdan da beslenemiyor. Karnına bir hortum koydular, oradan besliyoruz. Ayakta durmakta, oturmakta zorlanıyor, sürekli halsiz bir vaziyette, ağrılar içinde kıvranıyor. Ne olur bize bir yardımcı olun. Elif'ime de bir el uzatın, derdimize bir çare bulun" diye konuştu.

"KIZIMIN KOŞUP OYNAMASINI İSTİYORUM"

Lösemi hastası Elif'in ikizi Sude'nin sağlığının şu anda gayet iyi olduğunu ancak ileride onda da lösemi gelişebileceğini belirten acılı anne Sevda Güler, "Ben kızımın sağlığına kavuşmasını ve ikizi Sude ile arkadaşlarıyla koşup oynamasını istiyorum. Hep bunu hayal ediyorum ama şu anda Elif'im neredeyse yatağa mahkum. Tek sosyal yaşantısı, çocuk arabasına koyup gezdirmek. Sabah arabaya koyuyoruz, akşama kadar arabada oturuyor, havalar iyi olunca dışarı çıkarıp gezdiriyoruz. Ne olur bize bir el uzatılsın. Kızım gözümüzün önünde eriyip gidiyor. Ben de onunla beraber her gün ölüyorum" ifadelerini kullandı.

Elif'in ikizi Sude de, "Ne olur bize yardım edin. Kardeşim yürüyemiyor. Onun iyi olmasını istiyorum. Benimle oynamasını istiyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hürriyet Mahallesi Melikgazi Kayseri Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (1)

esra:

allahım sana yardım etsin biran önce iyileş allah kimseyi çaresiz bırakmasın

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title