Haberler

Beratcan'ın Babası Eşine Boşanma Davası Açtı

Güncelleme:

İstanbul Kartal'da kaybolduktan 15 gün sonra Tuzla'da cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün babası Ergün Karakütük eşi Türkan Karakütük'e boşanma davası açtı.

İstanbul Kartal'da kaybolduktan 15 gün sonra Tuzla'da cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün babası Ergün Karakütük avukatıyla birlikte Anadolu Adliyesi'ne gelerek eşi Türkan Karakütük'e boşanma davası açtı.

"ÇOCUĞUM BENİMLE DAHİ GÖRÜŞMEK İSTEMİYOR"

Bugün öğle saatlerinde Avukat Hicran İlhan ile birlikte Anadolu Adliyesi'ne gelen Ergün Karakütük, eşi Türkan Karakütük'e kendi çocuğunun ölümüne sebebiyet vermesinde dolayı boşanma davası açmak için geldi. Adliye önünde avukatıyla birlikte İhlas Haber Ajansı muhabirine konuşan Ergün Karakütük; "Adliyeye gelişimin sebebi boşanma davası açmak. Süreci hızlandırmak için. Olaylar geçti başımdan ve onları da burada konuşmak için geldim. Daha önceden beni aldattığından haberim vardı ama eşimle konuştuğum zaman da ilk baştan bana sadece telefonla konuştuğunu söyledi. Herhangi bir şey olmadığını ona güvenmemi istedi. Bu şekilde bir şey olduğunu bilmiyordum daha sonra olaylar gerçekleştikten sonra öğrendim. Olayla alakalı benim evim taşlandı, çocuğumun psikolojisi bozuldu. Çocuğum şu anda başkasının yanında kalıyor. Benimle dahi görüşmek istemiyor. Çocuğumun gerçekten psikolojisi çok bozuldu. Benim evim taşlandı bazı kendini bilmeyen kişiler evimi taşladı. Adresimi değiştirmek zorunda kaldım işimden oldum. Şu anda işsizim çok çaresiz bir durumdayım. Eşimle görüşmüyorum. Nerede olduğunu bilmiyorum. Bilmek de istemiyorum bu saatten sonra. Benden uzak olsun Allah'a yakın olsun ama cezasını çekecek diye düşünüyorum. Kendisinden şikayetçi oldum. Çocuğumun ölümüne sebep olduğundan dolayı ben kendisinden şikayetçi oldum." şeklinde konuştu.

"ÇOCUĞUNUN ÖLÜMÜNE SEBEBİYET VERMESİNDEN DOLAYI BUGÜN BURADA BOŞANMA DAVASINI BAŞLATTIK"

İstanbul Anadolu Adliyesi'ne bugün gelmelerinin sebebinin medyaya daha öncede yansımış olan Beratcan'ın kamuoyunda büyük yankı uyandıran ölümüyle ilgili olarak hem dosyasındaki ifadeler ve aynı zamanda boşanma davası açmak için olduğunu söyleyen Avukat Hicran İlhan, "Burada soruşturma dosyası kapsamında gizlilik kararı ve basın yasağı devam etmekte olduğu için çok fazla soruşturma dosyasıyla ilgili içeriğe giremeyeceğiz. Eşi olarak görünen Türkan Hanım'ın kendi çocuğunu tasarlayarak ölümüne sebebiyet vermek suçundan şüpheli sıfatıyla yargılanması ve tutuklanması nedeniyle boşanma davasını açmış bulunmaktayız. Müvekkilimin de söylemiş olduğu gibi daha önce aldatıldığından şüphelendi ancak aile düzeni ve çocuklarının geleceği için boşama davası açamadı. Fakat sonrasında bir kereye mahsus telefonla görüşmeden kaynaklanan aldatma olayının devam ettiğini buradaki ifadelerinden anlamamız doğrultusunda ve çocuğunun ölümüne sebebiyet vermesinden dolayı bugün burada boşanma davasını başlattık. Aynı zamanda diğer çocuğu 15 yaşında. Ailesini düzenini ve yaşadığı evi değiştirmek zorunda kaldı. Şehir dışına taşınmak zorunda kaldı. Diğer çocuğun da velayetini isteyeceğiz davamızın konusu bu yöndedir. Soruşturma dosyasına gireceği için diğer konularla ilgili beyanat vermeyeceğiz." dedi.

"EŞİMİN SONUNA KADAR ARKASINDAYIM" DEMİŞTİ

Beratcan'ın babası olayın ardından eşiyle birlikte Müge Anlı'nın programına katılmıştı. Baba Karakütük burada "Eşimin sonuna kadar arkasındayım." demişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karakütük İstanbul Kartal Tuzla 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (29)

KÖYLÜ:

BIR ES OLARAK BIR BABA OLARAK KURMUS OLDUGUN YUVANIN TAKIPCISI OLSAYDIN BUNLAR MEYDANA GELMEZDI GECMIS OLSUN ARTIK

36
9
yanıtYanıtla
zz:

adan kadının aldattıgını biliyormuş neyi bekliyormuş

31
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

öyle kadının Allah belasını versin. buna kadın demek diger kadınlara hakaret olur Allahından bul !!!

30
0
yanıtYanıtla
YERİNDE SÖZ:

adam demek için erkek görünümünde olmak gerekmiyor koca olmak içinde evli olmak gerekmiyor insanlıktan nasibini almamış bu saatten sonrada alamaz

20
3
yanıtYanıtla
taraftar:

iskele babası

18
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ne senin gibi baba nede o hayvan gibi anne olmaz olsun

17
1
yanıtYanıtla
Canan Saylar:

daha 1 ay önce telefonuna başka erkekten mesaj gelen kadın arkadaşım, eşi tarafından boşandı. ortada çocuk vardı arkadaşım yakın ve sevdiğim biriydi ancak ben de görüşmemeye karar verdim. Kadına iffetli olmak yakışır. İlk fırsatta kocasını aldatmak değil. .

15
2
yanıtYanıtla
a. bahri yılmaz / almanya:

O KADINI Savunma niyetine demiyorum. . zaten ne olduğu belli. . o kadının birde babasını dinleyin damadı olacak herif hakkında ne diyormuş. . bu herifde pek matah değil.

8
9
yanıtYanıtla
sinan:

türkiye de insanların yüzde 99 birbirini aldatıyor yanlış evlilikler den dolayı

11
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Allah her şeyin HAYIRLISINI versin . . . .

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title