Haberler

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan Açıklaması

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan, merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun öldüğü helikopter kazasının üzerinden 6 yıl geçmesine rağmen bir çok delilin kapalı kapılar ardında kaldığını ileri sürerek, bu konudaki sır perdesinin aydınlatılması için 'namus sözü' verenlerin vaatlerini yerine getirmesini istedi.

İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine özel açıklamalarda bulunan BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan, "Muhsin Başkanımızın şehit oluşunun üzerinden 6 yıl geçti. Hükümet ve Sayın Cumhurbaşkanımız, genel başkanımızın sır ölümünün aydınlatılması için 'namus borcumuz' dedi. Başbakan, Sayın Yazıcıoğlu için 'kardeşim' dedi. Ama ne yazık ki şimdiye kadar hiçbir şey yapmadılar. Biz Büyük Birlik Partisi olarak bu durumun bir an önce sonuçlanmasını istiyoruz. Halen daha ortada üstü kapalı birçok şey var. Elimizde birçok deliller var. Ama biz bu delilleri bir türlü sonuçlandıramıyoruz. Her defasında üstü kapatılıyor. Birçok engel çıkartılıyor. Biz bir an önce, şehit genel başkanımıza 'kardeşim' diyenlerin bu sorunun üzerine gidip, kapalı kapılar ardındaki sırrı ortaya çıkararak, 'helikopter kazası' denilen olayın çözülmesini istiyoruz. 'Kaza' diyerek üstünü kapatamazlar. Milletimiz de bu 'kaza' lakırdısına inanmıyor. Herkes, 'suikast' diyor. Bu durumun çözülmesini ve milletimizin vicdanının rahatlatılmasını istiyoruz" dedi.

"BU İŞİN AKTÖRLERİ KİMLERSE ENİNDE SONUNDA ORTAYA ÇIKARACAĞIZ"

BBP'li kadınların önceki gün, BBP Kadın Kolları Genel Başkanı Hatice Çakır'ın öncülüğünde TBMM önünde bir eylem yaptığını hatırlatan Gürhan, "Bizler, Muhsin Yazıcıoğlu'nun arkadaşları olarak, tüm birimlerimizle sesimizi duyurabildiğimiz sürece yapabileceklerimizi en üst düzeyde yaparak, bu olayın peşini bırakmayacak ve meselenin kapatılmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Biz bunu çözeceğiz. Suçlu ya da suçlular her kimse, bu işin organizasyonlarını yapanlar kimse, bu işin aktörleri kimse, bunları eninde sonunda ortaya çıkaracağız" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Büyük Birlik Partisi İhlas Haber Ajansı Muhsin Yazıcıoğlu Politika Güncel Haberler

title