Haberler

BBP Adayı Ramazan Şahin Açıklaması

AK Parti’den istifa ederek 30 Mart yerel seçimlerinde BBP'den Kırkağaç Belediye Başkan adayı olan ve 1803 oy alarak hayal kırıklığı yaşayan Ramazan Şahin, siyasete girerek büyük hata yaptığını belirterek “Keşke hiç siyasete girmeseydim” dedi.

AK Parti'den istifa ederek 30 Mart yerel seçimlerinde BBP'den Kırkağaç Belediye Başkan adayı olan ve 1803 oy alarak hayal kırıklığı yaşayan Ramazan Şahin, siyasete girerek büyük hata yaptığını belirterek "Keşke hiç siyasete girmeseydim" dedi.

AK Parti'den istifa ederek 30 Mart yerel seçimlerinde BBP'den Kırkağaç Belediye Başkan adayı olan Ramazan Şahin açıklamalarda bulundu. Şahin, "Benim tek amacım vardı o da mağdur olan milletin mağduriyetine engel olmaktı. Seçim öncesi bütün partilerin hepsinden teklif aldım. AK Parti de, MHP de, CHP de, DP de beni belediye başkan adayları yapmak için teklifte bulundu. Ben hepsini reddettim ve BBP'den aday oldum. Fakat 30 Mart yerel seçimleri maalesef genel seçim havasında geçti. Seçimleri kazanacağımızı düşünüyorduk ama olmadı. Çünkü milletimizin BBP'ye oy verme alışkanlığı yok. Milletimiz sadece AK Parti'yi, MHP'yi ve CHP'yi tanıyor. Bu partilere oy veriyor" dedi.

Para karşılığında AK Parti'yi desteklediği iddialarına da yanıt veren Şahin, "İşte bu siyasetin ne kadar alçaldığını gösteriyor. Beni şahsen tanıyanlar nasıl biri olduğumu iyi bilirler. Bizim hayal dünyamızda böyle bir şey yok. Böyle bir düşüncede olsam seçim öncesi bana yapılan teklifleri kabul ederdim. Bizim kimsenin parasına ihtiyacımız yok. Bana bu iftiraları atanlar demek ki kendi dünyalarında bunu yapabilecek kapasitedeler. Ben siyasete iktidar tarafından mağdur edilen milletin mağduriyetine engel olmak için girdim ama millet bizi seçmedi. Milletin bileceği bir iş. Keşke siyasete hiç girmeseydim. Çünkü ki hiç bir parti beni temsil etmiyor. Siyasete sadece ilerleyen yıllarda bir oluşum olduğu zaman girmeyi kabul ederim" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Şahin Kırkağaç Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title