Haberler

İzmirli Girişimciden Çılgın Proje! Paraya Para Demiyor

Güncelleme:

İzmirli girişimci Hakan Öz, 57 il ve 67 ilçeye yaydığı 450 personel aracılığıyla müşterileri adına araç ve ev alıyor, düğün merasimlerine katılarak takı takıyor, cenazelerde dua ediyor.

İzmirli girişimci Hakan Öz, 57 il, 67 ilçede faaliyet gösteren 450 personeliyle ilginç bir projeye imza attı. Gezenadam.com.tr adında bir internet sitesi kuran Öz, insanların hayatlarını kolaylaştırmayı amaçlıyor.

Yakınının düğününe ya da cenazesine gidemeyen, bulunduğu yerden uzak bir şehirden otomobil almak isteyen, yoğun iş temposu nedeniyle kiralamak istediği evi yeterince inceleyemeyen ve sevgilisine hediye yollamak isteyenlerin imdadına koşan Öz, 57 il ve 67 ilçeye yaydığı 450 personeli aracılığıyla internet sitesi üzerinden talepte bulunan müşteriler adına düğüne gidip altın takıyor, cenazeye katılıyor, araçları servise götürüyor, kiralanacak evi inceliyor, dargınları barıştırıyor. Personeller tüm bu hizmetleri gerçekleştirirken, müşteriler de 3G sayesinde her şeyi canlı olarak izliyor.

SİZİN YERİNİZE ARAÇ EKSPERTİZİ YAPIYOR

Yaptığı işle hem insanların hayatını kolaylaştırdığını hem de 450 kişiye istihdam sağladığını söyleyen Öz, şunları söyledi: "Şu anda yoğunlukla emlak ve araç sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Çiçek gönderme, gidemediğiniz düğünlere takı gönderme gibi hizmetlerimiz de var. Örneğin araç sahiplerinin birçoğunun araçlarını satmak için doğruları söylemediği ya da araç sahibinin aracın geçmişini bilmediği yönünde şikayetler oluyor. Gidiyorsunuz ekspertiz yapıyorsunuz ama araç söylendiği gibi çıkmıyor. Bu sefer geri dönmek zorunda kalıyorsunuz. Biz bunları önlemek için ekspertizi yapıyoruz, siz de bunu canlı olarak izliyorsunuz."

EVİN İÇİNİ, DIŞINI ARAŞTIRIYORLAR

Sadece araç ekspertizi değil, ev satın alma ve kiralama alanında da faaliyet gösterdiklerini ifade eden Öz, "İnsanların çoğu hafta sonu müsait olabiliyor. Ev bakabilmek için çok zaman yok. Ev bulduğunuzda bekletme lüksünüz de yok. Görevli arkadaşlarımız ilanda gördüğünüz eve gidiyor, içeriyi çekiyor ve 3G ile size izletiyor. Örneğin otoparkı kaç araç alıyor, metro istasyonu eve ne kadar uzaklıkta, park var mı diye bakıp müşterilere yine bilgilendirmede bulunuyor" dedi.


DÜĞÜNE KATILIP TAKI TAKIYOR

Müşterileri adına düğün ve cenazelere katıldığını, hatta dargınları barıştırdıklarını söyleyen girişimci Hakan Öz şöyle devam etti: "Manisalı bir arkadaşımızın Kastamonu'nun Çatalca ilçesinde kız arkadaşı varmış. Kavga etmişler. Müşteri kız arkadaşının gönlünü almak için çiçek göndermek istemiş ama o bölgede çiçekçi olmadığı için bizi aradı. Araştırma yaptık, bölgede düğünlerde araç süslemek için hizmet veren bir yer bulduk, oradan çiçek sipariş ettik. Gelin-damada siz gidip para taksanız emin olun onun kadar etkili olmaz. Bizim gönderdiğimiz yeşil kıyafetli görevlinin düğüne gidip 500 kişinin önünde para takması, kimsenin unutamayacağı bir anı olarak kalır. İnanlar bu duruma çok şaşırıyor."


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

a:

okeye 4. lazım :))

14
0
yanıtYanıtla
Yorum siz.. Mobil-ANDROID:

salak kürd (istan) lı

2
6
yanıtYanıtla
KürdistanlıMobil-IOS:

O zaman suriye ye git savas devletin yerine

0
8
yanıtYanıtla
Sinan:

Sadece israftan ibaretsin. Acınası yaratık

yanıt15
yanıt1
para mühim değil:

temizlenecek adam var olurmu

6
0
yanıtYanıtla
avrupalı:

Gösteri ve yürüyüşlerede katılıyormusunuz.

5
0
yanıtYanıtla
IsvecKRALI:

PENALTI

4
0
yanıtYanıtla
Cemal:

Kapıcılar kralinda kemal sunal bunu yapardi. :) Tüp kuyruğunda, ekmek kuyruğunda ufuk ücretler karşılığında beklerdi. . . .

2
0
yanıtYanıtla
TürkMobil-IOS:

Dayı kavgaya Ada'm lazım ??????

1
0
yanıtYanıtla
baran:

tabbiiii bütün bunlaıda adamlara bir miktar paa sayıpta yaptırıyorsun yoksa nasıl olsun ki ama cenaze iraz saçma olmuş düğün biraz saçma olmuş da araba ev falan güzel fikir

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title