Haberler

Balıkesir Emniyetinde Şube Müdürlerinin Yeri Değiştirildi

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünde şube müdürlerinin yeri değiştirildi.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünde şube müdürlerinin yeri değiştirildi. Yeni atamalar şube müdürlerine akşam saatlerinde tebliğ edildi.

Balıkesir'e yeni atanan İl Emniyet Müdürü Feridun Boz, bağlı birimlerdeki birçok şube müdürünün yerini değiştirdi. Beklenen atamalar emniyet teşkilatında sürpriz olarak karşılanmadı. Buna göre, Balıkesir Asayiş Şube Müdürlüğüne Muhabere Müdürü Teoman Kuru atandı. Asayiş Şubede başarılı çalışmalara imza atan Reşat İşçi ise Polis Evi Müdürü oldu. Kısa bir süre önce değişen KOM Şube Müdürü Tayfun Girgin görevinde kalırken, Terörle Mücadele Şube Müdürü Cevdet Sadıklar bu görevinden alınarak Muhabere Şube Müdürü oldu. TEM Şube Müdürlüğüne ise Rafet Kantar atandı. İki şube müdürünün birden bulunduğu İstihbarat Şube Müdürlüğüne ise Kepsut İlçe Emniyet Amiri İsmail Köse atandı. İstihbarattaki müdürlerden birisi Personel Şube Müdürü olarak atandı. Güvenlik Şube Müdürü Rıdvan Akkaya görevinde kaldı. Çocuk Şube Müdürlüğüne Raşit Akbulut atanırken daha önce KOM şubeden alınıp Çocuk Şubeye atanan Bünyamin Kırlı ise Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğine atandı. Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Hakan Koç ise İl Emniyet Müdürünün yeni Özel Kalem Müdürü olarak atandı. Uzun zamandır özel kalem müdürlüğü görevini yürüten Erdal Cebeci ise kendi birimi olan Tanık Koruma Büro Amirliğine döndü.

Diğer şube müdürlükleri ile ilgili henüz bilgi edinilemezken Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğündeki şube müdürleri değişikliklerinin önümüzdeki günlerde emniyet müdür yardımcılarında ve ilçe emniyet müdürlükleri ile bağlı büro amirliklerinde de yaşanabileceği kaydedildi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title