Haberler

Ayı, Mezardan Çıkardığı Cesedi Kaçırdı

Güncelleme:

Karabük'ün Ovacık ilçesine bağlı Sülük köyü Göcek Mahallesi'nde bir ayı, yaklaşık 8 ay önce defnedilen bir cesedi mezardan çıkartıp, cesetle birlikte ortalıktan kayboldu.

CESET BİR TÜRLÜ BULUNAMADI

Göcek Mahallesi'nde yaşayan Hasan Bağıran isimli yaşlı bir vatandaş yaklaşık 8 ay önce hayatını kaybetti.Yakınları tarafından mahallenin dışında ormanlık alanda bulunan mezarlığa defnedilen yaşlı adamın cesedi aç kaldığı tahmin edilen bir ayı tarafından tahrip edildi. Ormanlık alan içinde yer alan mezarlık alanından geçen bir vatandaş tarafından mezarlığın tahrip edilmiş olduğu ve açıldığının görülmesi üzerine durum yakınlarına bildirildi. Bağıran'ın Karabük'te yaşayan damadı mezarlığa gittiğinde mezarın eşelenerek kazıldığı ve içerisinde ceset olmadığı belirlendi. Durumun jandarmaya bildirilmesi üzerine alanda inceleme yapan ekipler çevrede yaptıkları incelemede cesedi bulamadı.

"İLK DEFA BAŞIMIZA GELİYOR"

Sülük Köyü Muhtarı Nurettin Ayrılma ilk defa başlarına böyle bir olay geldiğini söyleyerek, "Olayı ilk olarak söylenti olarak geldi. Olay daha sonra Karabük'te ikamet eden damadına bildirildi. Onlar da buraya geldiğinde cesedin eşelenerek açıldığı ve içerisinde cesedin çıkarıldığını tespit ediyorlar. Bizim bilgimiz olunca durumu jandarmaya bildirdik. Yakınları mezarın üstünü kapatarak ağaç koymuşlardı. Ancak bugün baktığımızda ayı yeniden gelerek ceset var diye yeniden eşelemiş. Ayının ne zaman bu mezarı açtığını bilmiyoruz. İlk defa böyle bir şey başımıza geliyor" dedi.

"CENAZELERİ BAŞKA YERE DEFNEDECEĞİZ"

Köy muhtarı Nurettin Ayrılma, başka olayın yaşanmaması için önlem olarak yeni cenazeleri köyün değişik yerlerinde bulunan mezarlara gömdüreceklerini de ifade etti.

Cesedi ayı tarafından mezardan çıkarılan Hasan Bağıran'ın damadı Ali Ayrılmış ise, "Kayınpederim 2014 yılının 11. ayının 5'inde vefat etmişti. Aradan geçen 8 ay sonra bana bir telefon geldi ve köye gittiğimde mezarın taşları gözükecek şekilde ayı kazmış. Mezarın içine baktığımıza ise ne kefen ne de ceset vardı. Aynın cesedi tamamen aldığını tespit ettik. Tekrar mezarın üzerini kapatarak büyük çam ağacı koymuştuk. Aradan üç gün sonra ağaçları kaldırıp ayı yeniden mezarı kazamaya çalışmış. Jandarma ve yakınlarımız bölgede arama yapmış ama cesedi bulamamışlar. Kayınpederimin mezarının yanından 2013 yılında defnedilen kayınvalidemin mezarı da var. Ayı onu da eşelemiş. Ayının vurulmasını istiyoruz. Daha önce hiç böyle bir şey olmamıştı" dedi.




Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karabük Ovacık Göcek Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500

Yorumlar (10)

CİMBOM:

EN İYİ UYGULAMA CENAZELERİN YAKILMASIDIR. BAKALIM NE ZAMAN ANLAYACAĞIZ MİLLET OLARAK. GÖM GÖM NEREYE KADAR. TEK FAYDASI MEZARLIKLARIN AĞAÇLIK OLMASI . YOKSA ORALARA DA AVM YAPMIŞTI ÇOKTAN HİZMET AŞKIYLA YANIP TUTUŞANLAR.

4
44
yanıtYanıtla
muglali:

Bence zaten cesetleri gommuceksin organı bagislicaksin geri kalan deneylerde kadavra kemiklerden sus eşyası ve yahut sandalye masa yapicaksin mezarliklarda ise kişilerin biyografisi yazacak insanlık için ne yaptığı onu sevenlerden gidip orda dua edecek. Evdeki ahaliye dedim lise yıllarımda doveceklerdi zor.kaçtım evden aynı saldırıya maruz kalmayayim düşünceye saygı.gösterelim saglicakla

3
44
yanıtYanıtla
vanlı keko:

La bırakında hayvancağız ağız tadıyla bir et yesin. Ne alıp veremediğiniz var ayılardan?Hayvan aç kalmasa 8 aylık çürümüş eti ne diye alıp gidecek. Yiyecek koyun ormana yiyecek. Aç kalmasın hayvanlar.

1
31
yanıtYanıtla
is,in ilginc tarafi:

ne hikmetse, Ayi, lar mezardan hep kemalistleri kaciriyor, ,

11
13
yanıtYanıtla
dersimli ypg:

Arkadaslar ormyan birakmadikki her yere ev tarla ormen yok oldu hayvanlar ac insanoglu iste felaketlere sebep olan ayi ceset yerse yarin köylüleri peüarcalar

6
18
yanıtYanıtla
emir:

ayi giremez diye yazi asin:)

8
14
yanıtYanıtla
Zeynep:

Welcome to TÜRKİYE :)

5
17
yanıtYanıtla
ad soyad:

Eski haber

4
3
yanıtYanıtla
devlet teroru:

Adam vurmanin ayi vurmak kadar cezasinin olmadigi bir ulkede yasiyoruz maalesef. Turkiyede devlet teroru var. Agir vergi yuku, pahali akaryakit, denetimsiz gida teroru ve buna bagli olarak kanserde patlama yani vatandasina huzur vermemek adina ne ararsan var. Simdi bu cenazenin yakinlari gidip milli parklar mudurunun agzini burnunu kirsa haklilar.

5
1
yanıtYanıtla
....:

VAH GARİBİM VAH ORDADA HUZUR VERMEMİŞLER.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title