Haberler

Aşk-ı Şehir Eskişehir

Aşıklar tarafından ’Aşk-ı Şehir’ olarak adlandırılan Eskişehir, sıra dışı ve birbirinden farklı evlilik tekliflerine tanıklık etmeye devam ediyor.

Aşıklar tarafından 'Aşk-ı Şehir' olarak adlandırılan Eskişehir, sıra dışı ve birbirinden farklı evlilik tekliflerine tanıklık etmeye devam ediyor. Romantizm dolu evlilik tekliflerinin tamamının cevabı ise 'evet' oluyor.

Aşıklar, kimi zaman arkadaş yardımı ile kimi zaman da tek başına yaptıkları evlilik teklifleri için özellikle kentin simgesi haline gelen Porsuk Çayı, Hamamyolu Caddesi, Odunpazarı bölgesi gibi işlek ve bilinen noktaları tercih ediyor. Teklifi alanlar kadar oradan geçmekte olan kent halkını da heyecanlandıran birbirinden farklı evlilik teklifleri, her seferinde renkli görüntülere sahne oluyor.

"BURASI ESKİŞEHİR DEĞİL, AŞK-I ŞEHİR"

Bu tekliflerin son örneğine ise geçtiğimiz gün Hamamyolu Caddesi'nde şahit olundu. 7 ay önce tanıştığı kız arkadaşı Sibel Akbaş'ı "Nişana gidiyoruz" diyerek kandıran Mehmet Tunca isimli genç, hayatını birleştireceği sevgilisini Hamamyolu Caddesi'ne getirdi. Bu sırada arkadaşlarının yardımıyla hazırlanan çok sayıda meşale ateşe verildi. Bunu görür görmez şaşıran Sibel Akbaş'ın şaşkınlığı, 7 metre uzunluğundaki pankarta yazılı olan "Benimle evlenir misin ömrüm" yazısını görünce ikiye katlandı. Pankartın önünde diz çöküp teklifini yineleyen Mehmet Tunca, "evet" yanıtını aldı.

Duygularını ilk olarak İHA'yla paylaşan mutlu çiftten Sibel Akbaş, "Çok şaşırdım. Biz sözde nişana gidiyorduk. Şu anda şoktayım ne anlatacağımı bilmiyorum" dedi.

Mehmet Tunca ise duygularını şöyle ifade etti:

"Aşk-ı Şehir burası. Sevmek, yürekten sevmek böyle bir şey. Sonuna kadar, ölümüne kadar seviyorum. Burası Eskişehir değil, Aşk-ı Şehir."

SAHTE İMZA GÜNÜ DÜZENLEYİP EVLENME TEKLİFİ YAPMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde yine Eskişehir'de yaşayan Erman Çelik isimli genç, 9 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşına bugüne kadar eşine rastlanılmayan bir şekilde evlenme teklifi yapmıştı. Kendini yaşlandırma makyajıyla yazar olarak tanıtan Erman Çelik, Adalar sahil şeridinde bir kitap evinin önüne stant kurarak sahte imza günü düzenlemiş ve kız arkadaşı Ayşegül Uysal'a imzaladığı kitabın içine koyduğu tek taş yüzükle sürpriz bir evlenme teklifinde bulunmuştu. Sıra dışı evlilik teklifine imza atan Çelik'in mutluluğu Uysal'ın "evet" yanıtının ardından ikiye katlanmıştı.

TEKLİFLERİN VAZGEÇİLMEZ ADRESİ: PORSUK ÇAYI

Hemen hemen her hafta sonu evlilik tekliflerine sahne olan Porsuk Çayı, 9 Haziran günü de unutulmaz bir evlilik teklifine tanıklık etmişti. Şırnak'ta vatani görevini yapan ve teskere almasına 4 ay kala memleketi Eskişehir'e izne gelen 24 yaşındaki Buğra Uslu, yakın arkadaşları ile birlikte kız arkadaşı 22 yaşındaki Emine Balcı'ya gondol üzerinde evlenme teklifi planı yapmıştı. İki sevgili, Porsuk Çayı üzerinde hizmet veren Eskişehir Büyükşehir Belediyesine ait bir gondolla yaptıkları gezinti esnasında, köprü üzerinde Buğra Uslu'nun arkadaşları tarafından "Benimle evlenir misin?" yazılı afiş açılmış ve meşaleler yakılarak renkli görüntüler oluşturulmuştu. Bu durumu görerek şaşıran Emine Balcı, erkek arkadaşının romantizm dolu evlenme teklifine "evet" yanıtını vermişti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Tunca Odunpazarı Eskişehir Porsuk Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title