Haberler

Asırlık Çiftin 70 Yıllık Bitmeyen Aşkı

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde yaşayan 70 yıllık evli çift, 91 yaşındaki Ahmet dede ile 89 yaşındaki Fatma ninenin aşkları ilk günkü gibi sürüyor.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yaşayan 70 yıllık evli çift, 91 yaşındaki Ahmet dede ile 89 yaşındaki Fatma ninenin aşkları ilk günkü gibi sürüyor.

Kadirli ilçesine bağlı İlbistanlı köyü Ortatepe mevkisinde yaşayan Ahmet Özcoşkun ile eşi Fatma Özcoşkun 70 yıldır aynı yastığa baş koyuyor. 1946 yılında askerden izne gelen Ahmet Özcoşkun eşi Fatma'yı görüp aşık oluyor. İlk görüşte aşık olan Ahmet dede Fatma Özcoşkun ile izin süresi bitmeden evlenip geri askere gidiyor. 70 yıldır evli olan çiftin bu evlilikten 13 çocukları oluyor. Geçtiğimiz yıllarda bir çocuğu vefat eden çiftin hayatta olan 12 çocuğu da kendi yuvalarını kurmuş.

Eşi için "Hala onu çok seviyorum" diyen Ahmet dede evlilik hatıralarını anlatırken ise duygulanıyor. Ahmet Özcoşkun, "İzne gelmiştim. Henüz 17-18 yaşındaydım. Gördüm, sevdim, aşık oldum. Evlendik. 70 yıldır evliyiz. Çok çocuğumuz var. Yanımızda yoklar. Başa baş yaşayıp gidiyoruz" dedi. Ahmet dede eşi için "O beni kaçırdı" diye de espri de yapıyor.

70 yıldır evli olan ve eşine 13 çocuk veren Fatma Özcoşkun ise "Onu sevmez olur muyum. Sevmesem durur muyum. Seviyorum tabi. Sevmesem bugüne kadar birbirimize bakabilir miydik? 1946 yılıydı öyle birbirimizi gördük evlendik" şeklinde konuştu. - OSMANİYE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osmaniye Kadirli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title