Haberler

Anneler Gününe Gözü Yaşlı Girmek İstemiyor

Manisa’da Anneler Günü’ne gözü yaşlı bir şekilde girmek istemeyen 54 yaşındaki Perihan Yılmaz’ın tek isteği 5 gün önce evi terk eden oğlunun eve geri dönmesi. Geçtiğimiz pazar günü evdeki eşyalarını ve fotoğraflarını toplayarak ortandan kaybolan oğlunu her yerde arayan anne Yılmaz, gözyaşları içinde tek isteğinin oğlunun sağ olduğunun haberini alabilmek olduğunu söyledi.

Manisa'da Anneler Günü'ne gözü yaşlı bir şekilde girmek istemeyen 54 yaşındaki Perihan Yılmaz'ın tek isteği 5 gün önce evi terk eden oğlunun eve geri dönmesi. Geçtiğimiz pazar günü evdeki eşyalarını ve fotoğraflarını toplayarak ortandan kaybolan oğlunu her yerde arayan anne Yılmaz, gözyaşları içinde tek isteğinin oğlunun sağ olduğunun haberini alabilmek olduğunu söyledi.

Manisa'nın Yunusemre İlçesi Lalapaşa Mahallesinde oturan Yılmaz ailesinin en küçük çocuğu olan ve 18 yaşına yeni giren Furkan Yılmaz'dan 5 gündür haber alınamıyor. Geçtiğimiz Pazar günü evdeki eşyalarını ve fotoğraflarını toplayarak arkasında kendinden hiçbir iz bırakmayan Furkan Yılmaz'ın hayatından endişe eden ailesi her yerde oğullarını arıyor. Emniyet ve Savcılığın 18 yaşından büyük olduğu için çocuklarının aranmasına gereken özeni göstermediklerini belirten ailenin tek isteği oğullarının kendilerini arayarak, 'ben iyiyim' demesi.

'NE OLURSUN DÖN OĞLUM'

Oğlunun evden ayrılmasından sonra perişan olduklarını kaydeden 56 yaşındaki baba Şevki Yılmaz oğluna gözyaşları içinde seslendi. Oğlunun pastanede çalıştığını anlatan Baba Yılmaz, "Eşyalarını toplamış, nereye gittiğini bilmiyoruz. Adliyeye gittim, bana '18 yaşında olduğu için biz bir şey diyemiyoruz' dediler. Emniyete gittim iki fotoğraf ve mail adresini bıraktım. 'Arıyoruz' diyorlar ama ben çocuğumun hayatından endişeliyim. Ne olursun dön gel oğlum" dedi.

GERİDE HİÇBİR İZ BIRAKMADI

Oğlu Furkan'ın Pazar günü saat 15.00 sularında evden ayrıldığını kaydeden Şevki Yılmaz, "Eşyalarını, fotoğraflarını her şeyini almış. Geride hiçbir iz bırakmamış. İş elbiselerine kadar her şeyi almış. Ne kendisini sevdiriyordu, sevmeye kalkınca azarlıyordu. Üzerine gitmedim. 600 lira parası vardı, parasını da almış gitmiş. Ne olursun dönsün gelsin. Hiçbir şey demeyeceğim. Tek temennim o. Sağ mı, ölü mü hiçbir şey bilmiyoruz. Polis de 'Arıyoruz' diyor. 18 yaşında olduğu için polisler de pek ilgilenmiyor. İzmir'i dolaştım, Eski Foça, Yeni Foça abisiyle birlikte geziyoruz, garajlara bakıyoruz, tren istasyonlarına baktık. Yok, hiçbir ipucu yok. Bir telefon açsa 'ben sağım' diye ama hep ulaşılamıyor, ulaşılamıyor. Ben çocuğumun hayatından endişeliyim. 4-5 gündür çok perişanız. Abisi perişan, işyeri perişan, ablası perişan, annesi desen buralara kadar zor geldi kadıncağız." diyerek oğlundan tek isteğinin kendilerini arayarak durumunu bildirmesi olduğunu söyledi.

'KENDİMİ KORUMAK VE AYAKTA DURMAK ZORUNDAYIM ÇÜNKÜ BEN BİR ANNEYİM'

Anneler Günü öncesi büyük bir acı yaşadığını kaydeden 54 yaşındaki 5 çocuk annesi Perihan Yılmaz, "Oğlum bir seneden beridir 'Evden gideceğim, sizinle yaşamayacağım, büyüdüm ben artık 18 yaşına geliyorum, pastanede çalışmayacağım' gibi sözler söylüyordu. Bende acaba doğru mu şaka mı yapıyor derken evden gitti. Çok üzgünüm, çok hastayım ama kendimi korumak ve ayakta durmak zorundayım. Evladım geriye dön. Bizim maddi manevi hiçbir sorunumuz yok. İyiyiz çok şükür. Çalışıp kazanıp ayakta durmaya çalışıyoruz herkes gibi. Ne olursun evladım geriye dön. Perişanım. Seni gördüğüm an her şey benim olacak, sevineceğim, iyi olacağım inşallah. Başınızda durmam lazım ben bir anneyim." diyerek gözyaşlarına boğuldu.

OĞLUNDAN ÖZÜR DİLEDİ

Oğlunun belki de kendisinin yaptığı bir hatadan bir kusurdan dolayı evi terk etmiş olabileceğini de belirten Anne Perihan Yılmaz, "Belki benim hatam kusurum olabilir herkesin olduğu gibi benim de olabilir. Belki bir hata yapmışımdır. Özür diliyorum senden. Daha ne diyebilirim ki, ne yapabilirim ki? Ne olursun bir gel konuşalım. Telefonunu aç 'Anneciğim ben iyiyim ben iş buldum de ben yine de çok sevineceğim." dedi.

ANNELER GÜNÜNDE BANA BİR SÜRPRİZ YAP

Oğlunun içine kapalı çekingen bir yapıya sahip olduğunu da anlatan Perihan Yılmaz, "Ben de bir anneyim ama bir hatam varsa senden özür diliyorum. Gel konuşalım, anlaşalım. Her şey düzelecek. Allah kimsenin de başına böyle bir şey vermesin. Böyle bir şeyin hayatta hiç yaşanmasını istemezdim ama başımıza geldi. Allah kimsenin başına getirmesin evladım. Dönüp gelirsen dünya bizim olur. Bu Pazar anneler günü evladım. Dönüp gelirsen dünya benim olacak. Bana bir sürpriz yap evladım ben de şaşırayım sevineyim. Hayatta başka hiçbir şey istemiyorum. Diğer çocuklarımı da seviyorum ama sen küçük olduğun için onlardan da üstünsün. Hiçbirinizi hiçbir zaman ayırmadım. Bir hatam kusurum varsa özür diliyorum evladım. Ne olursun dön gel". - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Perihan Yılmaz Furkan Yılmaz Anneler Günü Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title