Haberler

(Özel Haber) Ahu Tuğba, Göz Yaşları İçinde Hastalığını Anlattı

İzmir'de bir süredir tedavi gören ünlü sinema oyuncusu Ahu Tuğba, yaşadığı hastalık sürecini gözyaşları içerisinde anlattı.

İzmir'de bir süredir tedavi gören ünlü sinema oyuncusu Ahu Tuğba, yaşadığı hastalık sürecini gözyaşları içerisinde anlattı.

Tedavi gördükten sonra Muğla'nın Bodrum ilçesinde dinlenmeye çekilen ünlü oyuncu Ahu Tuba, Bodrum'un ünlü mekanlarından birisinde objektiflere takıldı. Neşesinin yerinde olduğu görülen Tuğba, gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Kanser olmadığını söyleyen Tuğba, tedavi sürecini anlatırken gözyaşlarına boğuldu. Ameliyat kararı öncesi vasiyetini de yazdığını açıklayan Ahu Tuğba hastalığını tüm açıklığıyla anlattı.

Ünlü oyuncu ameliyat öncesinde vasiyetini yazdırdığını ifade ederek, "Saat 03.30'da İzmir'deki hastaneden İstanbul'daki hastaneye sevk oluyordum. Kızımın ameliyat olacağımdan haberi yoktu ve '22.45 uçağı ile anne Bodrum'a geliyorum' dedi. Ben kızıma ameliyat olacağımı söylemedim. 'Bodrum'da evde uyuyorum' dedim. Anestezi yasak olduğu için vasiyetnamemi yazdım. Her şeye hazır olarak ameliyat olmak için evet onayını verdim. Tam İstanbul'a sevk edilirken kızım Bodrum'a geldi. Beni Bodrum'da zannediyordu. Bir oteldeyim dedim. Ben İzmir'den İstanbul'a giderken yolumu İzmir'den Bodrum'a çevirdim. Hayatımda ilk kez kızıma yalan söyledim. Fakat ameliyat olmamı kızım engelledi. Sonra çok şanslıyım ki Bodrum Devlet Hastanesi'nde göğüs uzmanı olan Murat Karamustafaoğlu ameliyata gerek olmadığını söyledi" dedi.

Sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Ahu Tuba, şunları söyledi: "Şu anda sağlık durumum iyi. İlaçlarla tedavime devam ediyorum. Kanser çıkmadım. Kanser olmadığıma çok mutluyum. O gün gitseydim ameliyata girseydim ne olduğunu anlayamayacaktım. Hastalığım zaten 2011'den beri var. Şimdi ciğerimde kist var, baloncuklar var, onların tedavisini görülüyorum".

Gözyaşları içerisinde hastanede geçirdiği günleri de anlatan Tuğba, "Bir daha o günlere dönmek istemiyorum hayat hakikaten çok kısa. Herkes mutlu olsun hastanede yatınca anlıyorsun hayatın ne kadar kısa olduğunu. Göz açıp kapayıncaya kadar gecen bir zaman var hayatta. Allah kimseye hastalık yüzü vermesin" diye konuştu.

ÖLÜMDEN DEĞİL KIZIMI GÖREMEMEKTEN KORKTUM

Vasiyetnamesini neden yazdığını da açıklayan Ahu Tuba, sözlerini şöyle tamamladı: "Ameliyata gideceğim gün direk noteri çağırdım yanıma. Vasiyetnamemi yazdırdım çünkü anestezi yasak dediler bana. Ameliyattan sonra yaşayacağım mı, öleceğim mi bilmiyordum. En büyük korkum kızımı bir daha görememekti yani. Ölümden korktuğum yoktu benim. Tek derdim kızımı görememekti". - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Ahu Tuğba İstanbul Muğla İzmir Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title