Haberler

3 Ton Parasını Teslim Edebileceği Eş Arıyor

Güncelleme:

Gaziantep'te M.Ö. ve M.S.'ye ait yaklaşık 3 ton ağırlığında 200 bin adet parası bulunan koleksiyoncu Esat Kaplan, parasını teslim edebileceği gönlüne göre bir eş bulamadı.

Gaziantep'te yaşayan Devr-i Alem Para Müzesi'nin sahibi 49 yaşındaki Esat Kaplan, parasını teslim edecek eş bulamıyor. Evlilik programına çıkan Kaplan, henüz aradığı eşi bulamadı.

EVLİLİK PROGRAMINA KATILDI

Devr-i Alem Gaziantep Para Müzesi'nde M.Ö. ve M.S.'ye ait yaklaşık 3 ton ağırlığında 200 bin adet para bulunuyor. Lidyalıların parayı bulmasıyla başlayan para macerasına müze açarak hayat veren koleksiyoncu Esat Kaplan, 16 yıldır eline geçen bütün paraları saklayarak, koleksiyon yapıyor. 200'e yakın devletin parasını müzesinde bulunduran Kaplan, paralarını teslim edeceği bir eş bulabilmek için özel bir televizyonda yayınlanan evlilik programına katıldı.


TELEFONLARI SUSMUYOR

Kaplan, katıldığı evlilik programında 3 tona yakın parasının olduğunu söyleyince, adeta başına bela aldı. Programdaki taliplisini beğenmeyen Kaplan'ın gece gündüz telefonu susmuyor. Taliplilerinden dolayı geceleri uyku uyuyamadığını söyleyen Kaplan, "Çünkü taliplerim gece yarısı beni arayıp, tanışmak istediklerini söylüyorlar. Dünyanın her yerinden beni arıyorlar. Bu hem iyi, hem de kötü oldu. İyi tarafı, birçok arkadaş ediniyorum, kötü tarafı ise gecenin bir yarısı talipler beni arayınca uyuyamıyorum." dedi.


ARADIĞI KADININ ÖZELLİKLERİ

Yurt için ve yurt dışından birçok taliplisi olduğunu anlatan Kaplan, şu ana kadar aradığı özelliklerde birini bulamadığını belirtti. 3 ton parayı teslim edebileceği bir kadın ile evlenmek istediğini vurgulayan Kaplan, "18 Ocak 2016 tarihinde bir televizyon programına katıldım. Eş adayımı aramak için 2 gün orada kaldım. Şu anda telefonlarım hiç susmuyor. Gerek mesaj, telefon, internet üzerinden bana ulaşıyorlar ve tanışmak istiyorlar. Gece sabaha karşı yattım Almanya'dan mütevazı bir hanımla tanıştım. Sonra İngiltere'den bir talibim aradı. Ben 3 ton param var dediğimde insanlar abartma olarak görüyor. Gelsinler görsünler, benim gerçekten 3 tona yakın param var. İsterlerse gelip tartabilirler. Ben yaptığım işin ağırlığını kaldırabilecek bir hanım arıyorum. Ben olmayınca röportaj yapacak parayla ilgili sunup yapacak, birini arıyorum. 3 tona yakın param var ama bu parayı kontrol edecek bir hanımefendi bulamadım." şeklinde konuştu.

Kaplan aradığı özelliklerde bir hayat arkadaşı bulana kadar arayışını sürdüreceğini ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (76)

fordçu:

Para ağırlıklamı ölçülür lavuk, patatesmi satıyon, kaç USD yadaTL ediyor onu söyle.

47
2
yanıtYanıtla
kara:

Hepsini versen 100 lira etmez

39
0
yanıtYanıtla
kibarMobil-ANDROID:

la adama bak para toplicam derken pisliğin içinde yaşıyor hem geceleri telefonu calıyomuşta rahatsız oluyomuş ulan teli kapat ozaman rahat uyursun.

35
1
yanıtYanıtla
TAN57:

3 ton para 3 lira etmez hangi hatun ne etsin senin degersiz parani

29
3
yanıtYanıtla
cenk:

adam gibi adam olsaydi bu yasta ailesiyle cocuklariyla sicak bir yuvasi olurdu, kandirmaca aldatmaca yollariyla bu yasa gelmis halende devam ediyor.

31
1
yanıtYanıtla
Keje:

Esat bey o paralarin ederi nekadar? Ona gore size talip olabilirim.

23
7
yanıtYanıtla
Gülnar Hatun...:

Para için eş arayacağına bu konuya vakıf olan iş ortağı veya yardımcı elem arasaydın ya be Allahın yarım akıllısı. . . . paraya bakıcı arıyorum ama eşim olsun. . . olur yanında çay da istermisin. . . çay çay. . . bildiğimiz çay. . . .

25
3
yanıtYanıtla
DARDANEL:

Uyuyamıyormuş, telefonunu kapat uyursun, gece bekliyo geç saatlere kadar biri düşer diye

28
0
yanıtYanıtla
sevda çolpan:

sende paralarında hiçbir işe yaramaz.

25
1
yanıtYanıtla
er:

sahtekar dolandirici gecersiz parayi gosterip milleti kandiracak yemezler kadin hakli adamla evlense ac kalir paralarin degeri olsaydi kendine ev alirdi

22
0
yanıtYanıtla
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title