Haberler

10 Yıl Önce Aldıkları Eve Tapu Bekliyorlar

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir emlakçıdan 10 yıl önce ev alan aile, dolandırıldığını anlayınca isyan etti.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir emlakçıdan 10 yıl önce ev alan aile, dolandırıldığını anlayınca isyan etti. Sahte tapu verilen aile yetkililerden yardım bekliyor.

2004 yılında Gebze İstasyon Mahallesinde 5 katlı bir binanın giriş katını 15 bin TL karşılığında bir emlakçıdan alan aile, emlakçı Y.K'nın kendilerine 15 gün sonra, 'Mal sahibinin yurt dışından geleceğini ve tapuyu vereceğini' beyan etiğini ve aradan geçen zamanda kimsenin arayıp sormadığı belirtti. Kendilerine sahte tapu verdiklerini ifade eden Celal Karaman, "2004 yılında varımızı yoğumuzu satarak aldığımız ve başımızı soktuğumuz evimiz, şimdi ayak oyunlarıyla elimize alınmak isteniyor, ne belediyeden ne polisten, ne de adliyeden sonuç alamıyoruz. Gebze Adliyesi'nde adımıza açılmış onlarca dava dosyası var. İmarı, iskanı olan evimiz topraktan 37 metrekarelik bir tapu verdiler. Ancak tapuya gittiğimizde tapunun sahte olduğunu söylediler. Üst katlarda oturan komşularımız bizi evden çıkartıp evden atmak için her türlü ayak oyunlarını yapıyorlar. Evimizin camlarını kırdılar, kardeşim bıçaklandı, polis tutanaklarında mevcut. Yoksul bir aileyiz, çevremizde oturanlar akraba. Bizi güçsüz ve yoksul gördükleri için cebren ve hile ile yıldırarak evi terk etmemizi istiyorlar" dedi.

Öte yandan, dolandırıldığını iddia eden ve 10 yıldır gösterdikleri mücadele sonrasına halen sonuç alamadıklarını dile getiren Karaman ailesi yetkililerden yardım bekliyor. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karaman Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

aliye timarlıaysev34@gmail.com:

olmayacak diye bir kaide yok..... yazıklar olsun kul hakkına girenlerden Allah peygamber razı olmasın biz tapucular tarafından dolandırılıyoruz....

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title