Haberler

Özel Esen Fen Koleji Göz Kamaştırıyor

Güncelleme:

Kısa süre içinde bölgenin en önemli özel eğitim kurumlarından biri haline gelen Özel Esen Fen Koleji, kaliteli eğitim ve sosyal aktiviteleriyle göz kamaştırıyor.

Yeni eğitim sektöründe yenilikçi ve kesin başarı getiren bir eğitim öğretim sistemi ile Öğrencilerinin ve bilhassa velilerin taktirini toplamaya devam ediyor. 'Başarı küçük Bir Adımla Başlar' sloganı ile yola çıkan ve 2014-2015 Eğitim Öğretim dönemi ile faaliyete başlayan Özel Esen fen Koleji vermiş olduğu kaliteli eğitim ve sosyal aktiviteleri ile göz dolduruyor.

"Olumlu Tepkilerle Daha Da Motive Oluyoruz"


Bölgenin eğitim camiasında tanınan simalarından olan Özel Esen Fen Koleji Kurucu Müdürü aynı zamanda iş adamı Hamit Canseven, yeni eğitim sektöründe yenilikçi ve kesin başarı getiren bir eğitim öğretim sistemi ile öğrencilerinin ve bilhassa velilerin taktirini aldıklarını belirterek, gelen olumlu tepkiler karşısında daha da hırslandıklarını motive olduklarını dile getirdi.

"Kaliteli Eğitim ve Ne Yaptığını Bilen İnsan Yetiştirme Gayreti İçindeyiz"


Eğitim sistemleriyle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Canseven, alışılagelmiş ve sıradanlığın dışında bir eğitim sistemi ile günlük 9 saat haftalık 45 saatlik eğitim ve sosyal aktiviteleri ile ilkokul çağındaki öğrencilerin başarılı ve kalıcı bir temel kazanmaları için etkin ve deneyimli kadrosuyla hizmet veren Özel Esen Fen Koleji 1. sınıf çocuklarının kısa bir süre içerisinde okuma yazmaya geçtiklerini dile getirdi. Canseven; "Geleceğimizin sermayesi olan çocuklarımızın eğitim olarak kaliteli ve ne yaptıklarını bilen birer bireyler olarak yetiştirmeyi kendimize vazife olarak gördük ve öyle programlandık. Çocuklarımız temelden eğitimi ezberci olarak değil çözüm odaklı ve ne yaptıklarını bilen birer öğrenci olarak yetiştirmenin gayreti içerisindeyiz" dedi.

Eğitim Kampüsü Yapacağız

2014-2015 eğitim öğretim dönemi ile faaliyetleri hakkında bilgi veren Canseven, "Allah nasip ederse 2016 yılında faaliyete geçecek olan 5 okulu içinde barındıracak çok büyük bir eğitim kampusu projemizi faaliyete geçireceğiz. Yeni kampüsümüzde anaokulu, İlk okul, Orta okul, Fen lisesi ve Anadolu Lisesi olarak 3800 öğrenci kapasiteli olacak ve tüm sosyal etkinlik alanları içerisinde bulunan bölgeye hitap edecek en büyük eğitim kampüsü olacak. Tüm hedefimiz artık Diyarbakır'ımızın eğitim öğretim sıralamasında Türkiye standartlarının üzerinde olması" dedi.

Kaynak: Temsilci / Güncel

Eğitim Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

ahmet:

süper

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title