Haberler

Özel Çocuklarla Buluşma Sosyal Gelişim Projesi"

Bodrum'da gerçekleştirilen proje kapsamında zihinsel engelli öğrenciler futbol maçı yaptı Avrupa Futbol Becerileri Akademisi Türkiye Teknik Sorumlusu Başafacan: "Kendi aralarında takımlar kurarak maç yapan öğrencilerimiz, bize futbolun engel tanımadığını göstermiş oldu"

Bodrum'da zihinsel engelli öğrenciler futbol maçı yaptı.

Avrupa Futbol Becerileri Akademisi Türkiye Teknik Sorumlusu Serdar Başafacan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, Ortakent Yahşi Eğitim Uygulama Okulu İş Eğitim Merkezi'nde, "Özel Çocuklarla Buluşma Sosyal Gelişim  Projesi" kapsamında zihinsel engelli öğrencilere forma dağıttı.

Başafacan, Milli Eğitim Müdürlüğü ve hayırseverlerin katkılarıyla hazırlanan proje kapsamında formalarını alan öğrencilerle okul bahçesinde futbol maçı yaptı. Maçta attıkları gol sonrası büyük sevinç yaşayan öğrenciler, duygularını öğretmenleriyle paylaştı. Yaklaşık 40 öğrencinin katıldığı etkinlik, penaltı atışlarıyla sona erdi.

Etkinliği, engelli çocukların yüzlerini güldürmek için yaptıklarını söyleyen Başafacan, engelliler için daha çok spor etkinliği yapılması gerektiğini ifade etti. Başafacan, şunları kaydetti:

"Proje kapsamında okulumuzda bulunan öğrencilere katılımcılar ve sponsorlar tarafından forma, futbol topu ve oyuncaklar dağıtıldı. Engelli öğrencilerimize gönüllerince eğlenme ve spor yapma imkanı sunduğumuz için mutlu olduk. Kendi aralarında takımlar kurarak maç yapan öğrencilerimiz, bize futbolun engel tanımadığını göstermiş oldu. Yeter ki destek olalım, onlar her şeyin üstesinden gelir." - Muğla

Kaynak: AA / Güncel

Ortakent Yahşi Türkiye Bodrum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title