Haberler

Balbay'dan İstanbul ve Ankara Kararı Yorumu

CHP Genel Başkan Adayı ve İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, İstanbul ve Ankara İl başkanlıklarının, 16-17 Ocak tarihlerinde yapılacak kurultayda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceklerini açıklamasının ardından konuştu.

CHP Genel Başkan Adayı ve İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, İstanbul ve Ankara İl başkanlıklarının, 16-17 Ocak tarihlerinde yapılacak kurultayda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini açıklamasının ardından konuştu. Balbay, "CHP İl başkanlarının toplu imza alarak delegelerin iradesine ve CHP'nin şanına ipotek koymaları yakışmaz. İl başkanlarının bu açıklamalarına saygı duyuyorum ama delegelerin özgür iradeleri düşünüldüğünde cumartesi sabahına kadar yapılan açıklamaların bağlayıcı olmadığını düşünüyorum. Divan oluşuncaya dek yapılan açıklamaların hükmü yoktur. İrade o gün ortaya çıkacak ancak delegelerin iradesinin ipotek altına alma girişimlerinden de kaygı duyuyorum" dedi.

Balbay, 200 imza ile CHP'nin daha sonra Türkiye'nin yönetimine aday olduğunu ifade etti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mustafa Balbay İstanbul İzmir Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title