Haberler

Özel Bağlar Hastanesi ile Tüed Arasında Protokol İmzalandı

Özel Bağlar Hastanesi ile Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) arasında protokol imzalandı.

Özel Bağlar Hastanesi ile Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) arasında protokol imzalandı. Buna göre Özel Bağlar Hastanesi, tedaviye gelen TÜED üyelerine yüzde 50'ye varan indirim uygulayacak.

Özel Bağlar Hastanesi'ne gerçekleştirilen imza törenine hastanenin mesul müdürü Dr. Lokman Taş, TÜED Diyarbakır Şube Başkanı Kadri Akar ile üyeler katıldı. İmza töreni öncesi açıklamalarda bulunan Dr. Taş, Özel Bağlar Hastanesi olarak TÜED Diyarbakır Şubesi ile derneğe üye olanlar ve eşlerine, hastanenin sunmuş olduğu sağlık hizmeti ile ilgili belirli oranlarda iskonto işlemleri uyguladıklarını söyledi. Dr. Taş, "Yaptığımız bu işlem hem Diyarbakır'da bağlar bölgesine verdiğimiz sağlık hizmetini daha çok kesimlere ulaştırmak bu konuda artık emekli olmuş olan büyüklerimizin çok fazla ek ödeme yapmadan bu sağlık hizmetinden faydalanmaları için yaptık bu anlaşmayı. Özel Bağlar Hastanesi olarak SGK'nın fiyat politikasında hiç artış yapmaması daha çok artışları ilave ücret halinde yüzde 200'lere ulaşacak kısımda çalışan ve emeklilere yüklemesi sağlık hizmeti almakta kişilere çok büyük bir yük getirmektedir. Özel Bağlar Hastanesi olarak bizim emekliler derneği ile yapmış olduğumuz bu anlaşma, emeklilerin üzerindeki yükü bir nebze olsun azaltmaktır. Hastanemizde otelcilik hizmetlerinden yüzde 50 oranında, göz ameliyatlarında yüzde 50 oranında indirim uygulanacaktır" dedi.

Daha sonra konuşan TÜED Diyarbakır Şube Başkanı Akar ise, Özel Bağlar Hastanesi ve yönetimine teşekkür ederek, derneğe üye olan emeklilerin artık gönül rahatlığı ile hastaneye gelerek tedavi olabileceğini ifade etti.

Konuşmaların ardından Dr. Taş ile Akar hazırlanan protokolü imzaladı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyarbakır Türkiye Tüed Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title