Haberler

Özel Aydınlık Okulları Basketbolda İl Üçüncüsü Oldu

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği ‘Okullar arası Yıldızlar Basketbol İl Birinciliği Turnuvası’ grup maçlarından İlçe birincisi olarak final gruplarına kalmaya hak kazanan Özel Aydınlık Okulları’nın Yıldız Erkek Basketbol Takımı, final grubu maçları sonucunda il üçüncüsü oldu.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği 'Okullar arası Yıldızlar Basketbol İl Birinciliği Turnuvası' grup maçlarından İlçe birincisi olarak final gruplarına kalmaya hak kazanan Özel Aydınlık Okulları'nın Yıldız Erkek Basketbol Takımı, final grubu maçları sonucunda il üçüncüsü oldu.

Aydın Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmalarda Nazilli Özel Aydınlık Okulları, Batuhan İnce, Birol Ercan, Semih Pirim, Mert Ali Emir, Tarık Kum, Emre Tosun, Burak Şen, Hüseyin Köseme, Oğuz Kaan Karaca, Ömer Soykan Baycın, Burak Cankurt ve Ömer Emre Arık kadrosu ile mücadele etti.

Sportif başarının akademik eğitim ile bütünleştirildiği zaman bir anlam ifade edeceğini belirten Özel Aydınlık Okulları Müdürü Süleyman Diker; "Okul takımımızda ter döken bütün öğrencilerimi kutluyorum. Öğrencilerimizin çok yönlü ve toplumda söz sahibi bireyler olarak yetişmesi yönündeki çalışmalarımız devam ediyor, öğrencilerinin sadece sınavlarda değil, sportif faaliyetlerde de kendilerine sunulan en iyi imkanların karşılığını verdiklerini belirterek, başarımızda bizi destekleyen ve hiç yalnız bırakmayan değerli öğrenci velilerimizi, takım antrenörümüz Öğünç Tokgöz'ü, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ramazan Kubus'u ve tüm oyuncularımızı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Özel Aydınlık Okulları Beden Eğitimi Öğretmeni Ramazan Kubus ise; "Öğrencilerini etüt ve derslerinden kalan boş zamanlarında basketbol oynatarak kişisel ve bedensel gelişimlerine de katkıda bulunduklarını, bununla beraber alttan sağlam bir nesil yetiştiğinin ve bununla beraber okullarından başarılı sporcular çıktığını belirterek, Öğrencilerimiz, sportif aktivitelerle derslere daha iyi motive olmakla kalmayıp sadece okulumuzu değil, Nazilli'mizi de gururlandırıyorlar" dedi.

Özel Aydınlık Okulları Basketbol Antrenörü Öğünç Tokgöz de turnuva ile ilgili olarak; "TED Koleji, Başak koleji, Özel Muzaffer Ancın Ortaokulu ve Fevzi Paşa Ortaokulu takımlarının bulunduğu final grubunu en iyi yerde bitirebilmek için çalıştık, bu kazanmış olduğumuz üçüncülük kupasını emeği geçen öğrenci, veli ve her zaman sonsuz destekleriyle bizlere güç veren okul yöneticilerimize armağan ediyoruz" şeklinde konuştu.

Özel Aydınlık Okulları Basketbol takımı sporcuları kupa ve madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Şube Müdürü Cemal Kahriman'dan aldılar. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Emre Tosun Ali Emir Nazilli Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title