Haberler

Özdoğru: Kalecilik Kolay Değil

Güncelleme:

Kaleci antrenörü Süleyman Özdoğru, "Kaleciliğin kolay bir mevkii değil Diyarbakır'da ciddi önem verilirse çok iyi kaleciler yetişir" dedi.

Diyarbakır'ın yetiştirdiği başarılı kaleci antrenörlerinden profesyonel kaleci Remzi Özdoğru, "kaleciliğin kolay bir mevkii olmadığını, konuya biraz ciddi önem verilirse Diyarbakır'dan iyi kaleciler yetişir" dedi.

Spor Toto 2.lig kırmızı gurup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un alt yapısında bulunan 5 takımında kaleci yetiştiren Diyarbakır'ın genç profesyonel kaleci antrenörü Süleyman Özdoğru yaptığı açıklamada, "Kendimi bir nevi kaleciliğe adadım dersem yerinde olur. Kaleci yetiştirmeyi çok seviyorum.1972 doğumluyum, 2 sezon 3 .lig , 4 sezon PTT Birinci ligi, 1 sezon süper ligde profesyonel kaleci antrenörü olarak çalıştım görev yaptım. Halen alt yapısına büyük önem veren, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor takımının alt yapısındaki takımlarda kaleci yetiştiriyorum. Çok sevdiğim mesleğimi yürüttüğüm için mutluyum. Bunun yanında da 20 yıllık beden eğitimi öğretmeniyim. Kentimizde biraz daha önem verilirse çok iyi kaleciler yetişir. Yeter ki duyarlılık ve devamlılık devam etsin. Gerekenden fazla önem verilsin ki kaleci mevkilerinde dışa bağımlılığımız olmasın. Niye Diyarbakır'dan en iyi kaleciler çıkmasın ki. Şu anda alt yapısının kalecilik antrenörlüğünü yaptığım takımımızdaki kalecilerin birçoğundan memnunum. Şu ankinden daha da yararlı olacaklardır. Kalecilik kolay bir görev değildir. Cesaret ve öz veri akıllılık işidir. Bunu yapan gençler kendini kabul ettirir" dedi.

Kaynak: Temsilci / Spor

Büyükşehir Belediyespor Diyarbakır Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title