Haberler

Özdilek: Kazanmaktan Başka Düşüncemiz Yok

Çaykur Rizespor teknik direktörü Mehmet Özdilek, kendi evlerinde istikrarı yakalamaları gerektiğini belirterek, "Balıkesirspor karşılaşmasını kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok" dedi.

Çaykur Rizespor teknik direktörü Mehmet Özdilek, kendi evlerinde istikrarı yakalamaları gerektiğini belirterek, "Balıkesirspor karşılaşmasını kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok" dedi.

Özdilek, geride kalan beş haftada topladıkları 5 puanın yeterli olmadığını hatırlattı,  birkaç puan daha fazla almış olmaları gerektiğini söyledi. Eskişehirspor karşısında aldıkları galibiyetin kendilerine özgüven ve moral getirdiğini ifade eden Özdilek, "Ligde kendi sahamızda kazanamadık. Balıkesirspor maçı ile yaklaşık 180 gündür yapamadığımız üst üste maç kazanma şansını yakalama imkanımız var. Kendi evimizde ve kendi seyircimiz önünde favori olan Rizespor'dur. Moralimiz yerinde. Tek sorunumuz ve beklentimiz sakatların bir an önce iyileşip geri dönmesi" diye konuştu.

"DESTEK ŞART"

Kendi sahalarında seyirci avantajını yakalamak istediklerini ifade eden Özdilek, "Seyirciye çok ihtiyacımız var. Ligde bazı müsabakalar vardır ki seyircinin desteği ile galibiyet çok daha kolay gelir. Bu maçta bunlardan biri. Taraftarlarımızın desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Bu destekle istediğimiz sonucu alacağımıza inanıyorum" dedi.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Balıkesirspor maçı hazırlıklarını sürdüren yeşil mavililerde sakatlıkları devam eden Kağan ve Ümit antrenmana katılmadı. Takımdan ayrı çalışan Kıvanç'ın ise durumu maç saatinde belli olacak. Bu arada Irak Milli Takımı'nda yer alan Ali Adnan Rize'ye döndü. Ülkelerinin milli takımlarında yer alan Osmane Viera, Oboaboana, Kwekue ise yarın takımla birlikte çalışmalara başlayacak. - Rize

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Özdilek Eskişehirspor Balıkesirspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title