Haberler

    Özdilek: Bu Tarz Goller Yemeyeceksin, Arkadaş!

    Teknik direktör Mehmet Özdilek, basit goller yediklerinden yakınırken; oyuncu Serdar Gürler ise, mağlubiyeti oldukça çarpıcı bir sözle dile getirdi.

    Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Galatasaray mağlubiyeti sonrası özeleştiride bulundu.

    Özdilek, maçtan sonra verdiği demeçte, "Enteresan. Maça çok kötü başladık. İlk 15 dakika top tutamadık, çok pas hatası yaptık. Bu arada çok da kötü bir gol yedik. Sonrasında ani çıkışlarla gol arayıp golü de bulduk. İkinci yarıya yine ilk yarıdaki gibi başladık. Yine golü yedik. Bu tarz maçlarda bu tür goller yemeyeceksin. Bu goller oyuncuların performasını ve moralini aşağıya çekiyor." ifadelerini kullandı.

    Basit hatalarla maçı verdiklerini belirten deneyimli teknik adam, "2-1'den sonra Galatasaray seyircisiyle daha coşkulu oynamaya başladı. Buna rağmen 90. dakikada bomboş pozisyonu kaçırdık Sylla ile. Bu kadar basit goller yememek lazım. Uzatmada gelen üçüncü golü önemsemiyorum.  Bundan sonraki maçlar çok önemli. Buraya puan almaya gelmiştik ama beklentilerin altında kaldık. Haftaya telafi etmemiz lazım." şeklinde konuştu.

    "GALATASARAY BİZİ EZDİ GEÇTİ"

    Kötü oynadıklarını kabul eden Serdar Gürler ise, "Bugün çok kötü oynadık. Ara ara biraz toparladık ama sahada yoktuk. Galatasaray bizi ezdi geçti. Biz kümede kalmaya oynuyoruz. Kümede kalmak isteyen bundan daha iyi mücadele etmeli. Bu maçı hemen unutup, gelecek hafta Gençlerbirliği maçını kazanmayı düşünmeliyiz." yorumunda bulundu.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Kayseri Erciyesspor Mehmet Özdilek Serdar Gürler Galatasaray Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title