Haberler

Özden, Ahlat Milli Eğitim Müdürü Oldu

Tayinle Ahlat Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden ayrılan Zeynel Kılıç'ın yerine Bitlis Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mutlu Özden atandı.

Ahlat Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Özden, gazetecilere yaptığı açıklamada, 27 yıllık meslek hayatında 26 yıl idarecilik yaptığını, 3,5 yıl Mutki İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve 4 yıla yakın bir zaman da İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevinde bulunduğunu söyledi.

Bölgedeki görev süreci boyunca sık sık Ahlat'a gelip gittiğini ve bu yüzden ilçeyi çok iyi bildiğini belirten Özden, şöyle konuştu:

"Ahlat, tarihi önemi, doğal güzellikleri ve konumu itibarıyla Bitlis'in ve hatta bölgenin en gözde ilçelerinden biri. Ahlat'ta eğitim sistemimiz, altyapımız, idarecilerimiz oldukça iyi durumda. Velilerimizin ve halkımızın eğitime duyarlığı oldukça iyi. Bizden önceki arkadaşlar görevlerini güzel bir şekilde sürdürüp ilçenin eğitimine önemli katkılar sağlamışlar. Bizde onlardan aldığımız yerden bir ekip ruhuyla Ahlat'ın eğitimini daha ileri seviyeye çıkarmak için çaba göstereceğiz." - Bitlis

Kaynak: AA / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Bitlis Mutki Ahlat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title