Haberler

Özdemir ve Arcaklıoğlu'ndan Okullara Ziyaret

“Kutlu Doğum Haftası” etkinlikleri kapsamında Çaycuma İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir ve Çaycuma İlçe Müftüsü Rauf Arcaklıoğlu ile birlikte Atatürk İlkokulunu ve Gemiciler Ortaokulun ziyarette ettiler.

"Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri kapsamında Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir ve Çaycuma İlçe Müftüsü Rauf Arcaklıoğlu ile birlikte Atatürk İlkokulunu ve Gemiciler Ortaokulun ziyarette ettiler.

Özdemir ve Arcaklıoğlu öğrencilere, "Peygamberimi Seviyorum, Örnek Alıyorum" yazılı balonlar dağıttılar. Öğrenciler ve öğretmenler ile bir araya gelen Özdemir ve Arcaklıoğlu bir süre sohbet ettikten sonra, "Hz. Peygamber'in Söz ve Davranışlarında İnsan Kazanma Sanatı" ve "Mutluluk Çağından Kesitler" adlı kitaplar öğretmenlere hediye edildi. Yapılan ikramların ardından Özdemir ve Arcaklıoğlu yaptıkları açıklamalarda, Ziyaretlerin devam edeceğini bildirdi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Özdemir Çaycuma Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title