Haberler

    Özdemir Erdoğan ile İkinci Bahar

    Aşk şarkılarının güçlü yorumcusu Özdemir Erdoğan, 18 Kasım'da Trump Kültür ve Gösteri Merkezi Sahnesi'nde sizlerle...

    Aşk şarkılarının güçlü yorumcusu Özdemir Erdoğan, 18 Kasım'da Trump Kültür ve Gösteri Merkezi Sahnesi'nde sizlerle...

    İkinci bahar yaşıyor ömrüm

    Gel benim yarim oluver şimdi

    Seni gül gibi öpe koklaya

    Gözümden dilimden sakınır saklar

    Bugünkü aklımla severim şimdi

    "Söyleyecek Sözü Olanlar" isimli konser serisi usta müzisyen Özdemir Erdoğan ile Uniq Açıkhava Sahnesi'nde başlıyor. Türk müzik tarihinin yaşayan en önemli müzisyen, besteci ve söz yazarlarından biri olan Özdemir Erdoğan, geniş repertuvarı ile tadı damaklarda kalacak bir müzik ziyafeti sunarken, müzik hayatı boyunca yaşadığı ilginç anıları, kendine özgü ironik ve eğlenceli bir üslupla anlatarak seyirciyi güldürüyor.

    Adeta bir stand-up gösterisine dönüşen bu harika bir müzik şöleninde, "İkinci Bahar", "Keman Öğretmeni", "Bana Ellerini Ver", "Baharda Kuşlar Gibi", "Küçük Bir Aşk Masalı", "Sevdim Seni Bir Kere" gibi Türk müzik tarihinin imza eserleri arasına girmiş şarkıların yanı sıra, müthiş yorumuyla hayat bulan türküler, fado, flamenko ve caz standartları yer alıyor.

    Bu konseri izleme şansına sahip olan seyirciler, unutulmaz şarkılara eşlik ederken, müzik tarihinin hiç bilinmeyen yönlerine, çok özel anılara tanıklık edecek. Kim Özdemir Erdoğan ile beraber bağıra çağıra "İkinci Bahar" söylemek istemez ki?

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Özdemir Erdoğan Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title