Haberler

Özdemir "Denetimler Devam Edecek"

Güncelleme:

Batmanda kaldırımları işgal eden esnaf ve seyyar satıcıları uyaran Belediye Başkanı Özdemir "Denetimler sürekli olacak" dedi.

Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir, zabıta ekipleri ve belediye yöneticileri ile beraber kentin kalabalık yerlerini denetledi.

Turgut Özal Bulvarı Diyarbakır Caddesi ve, Atatürk Parkını gezen Eş Başkan Özdemir, kaldırım işgalleri, çevre temizliği, gürültü kirliliği konusunda vatandaşları bilgilendirdi.

Cadde boyunca kaldırımları işgal eden esnaf ve seyyar satıcıları uyaran Başkan Özdemir, kaldırımların işgal edilmemesi yönünde ve çevre kirliliğinin oluşmaması yönünde herkesin hassasiyet göstermesi gerektiğini belirtti.

Vatandaşlarla sohbet eden Özdemir, halkın talepleri ve sorunlarını da dinledi. Özdemir, "Bizim çalışmalarımız şuan üç koldan devam ediyor. İlk etapta bazı yerlerde yamalama, çukurların kapatılması çalışmaları sürüyor. 15-20 gün sonra asfalt ihalesini alan firmanın plenti de bitiyor ve ondan sonra bu yıl içinde çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek. Hedefimiz çukurlu tek bir yol bırakmamaktır" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Sabri Özdemir Cafer Özdemir Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title