Haberler

Özdemir'den Eğitim Yılı Açılış Mesajı

Adıyaman'ın Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, 2016-2017 eğitim-öğretim yılının açılması dolayısıyla mesaj yayımladı.

Özdemir yayımladığı mesajında, "Yeni bir öğretim yılına daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 2016-2017 eğitim-öğretim yılının başarılı, huzurlu, mutluluk ve hayırlarla dolu olarak geçmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Bütün eğitim sistemlerinin merkezi insandır. İnsan odaklı bir eğitim sistemi içerisinde biz, sizlerin en iyi bir şeklide yetişmenizi amaçlıyoruz. Bir ülkenin ilerlemesi ve kalkınması, eğitim alanındaki başarısına bağlıdır. Toplum hayatı hızla değişmekte, bilim ve teknoloji sürekli gelişmektedir. Bu nedenle, insanların eğitimi daha da çok önem kazanmaktadır. Okul bize hayatımızda gerekli olan bilgi, beceri, iyi alışkanlık ve davranışları kazandırır. Ailemize ve topluma yararlı bireyler olmamızı sağlar. Ülkemizi, vatanımızı, milletimizi ve kutsal değerlerimizi sevip onlara sıkı sıkıya bağlanmamızı amaçlar. Sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Geleceğin Türkiye'si sizlerin elinde daha gelişmiş, daha müreffeh, daha huzurlu ve daha dinamik bir Türkiye olacaktır. Bunu başarmak için sizlerden istediğimiz tek şey, planlı ve sistemli bir şekilde çalışmanız, vatanınızı, milletinizi, bayrağınızı ve devletinizi canınızdan çok sevmenizdir. Saygı, sevgi ve hoşgörü ekseninde azimle çalışarak aşamayacağınız bir engelin olacağına inanmıyorum" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title