Haberler

Özdağ ve Beraberindeki Heyet, Türkmenlerin Kaldığı Çadır Kenti Ziyaret Etti

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Ümit Özdağ'ın karşılanışı- Toplantıdan detaylar- Ümit Özdağ'ın açıklamaları Bayırbucak Türkmen bölgesine yönelik harekat- MHP Genel Başkan Yardımcısı Özdağ ve beraberindeki heyet, Hatay'ın Yayladağı ilçesinde Türkmenlerin kaldığı çadır kenti ziyaret etti MHP Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ ve beraberindeki heyet, Hatay'ın Yayladağı ilçesinde Türkmenlerin kaldığı çadır kenti ziyaret etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Ümit Özdağ'ın karşılanışı- Toplantıdan detaylar- Ümit Özdağ'ın açıklamaları Bayırbucak Türkmen bölgesine yönelik harekat- MHP Genel Başkan Yardımcısı Özdağ ve beraberindeki heyet, Hatay'ın Yayladağı ilçesinde Türkmenlerin kaldığı çadır kenti ziyaret etti MHP Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ ve beraberindeki heyet, Hatay'ın Yayladağı ilçesinde Türkmenlerin kaldığı çadır kenti ziyaret etti. Özdağ, beraberindeki partililerle, ilçede Bayırbucak Türkmenlerinin kaldığı YİBO çadır kentine geldi. Burada Vali Yardımcısı Orhan Mardinli ve Yayladağı Kaymakamı Alpaslan Altınışık tarafından karşılan Özdağ, kamptaki kütüphane salonunda kamp yetkilileri ve Türkmen temsilcilerden bölgedeki son durum hakkında bilgi aldı. Özdağ, ziyaret sonunda yaptığı açıklamada, kampta, hem mülki yetkililerle hem de Türkmenlerin ileri gelenleriyle görüştüklerini belirtti. Kampın tarihi ve mevcut durumu hakkında bilgi aldıklarını belirten Özdağ, "Son 10 gündür devam eden Bayırbucak'taki çatışmaların kampa etkilerini birlikte değerlendirdik. Bu görüşmeler sonunda önemli bilgilere ulaştığımızı düşünüyorum. Bu bilgileri genel başkanımızla paylaşacağız ve bu bilgilerden yürütülecek siyaset konusunda da derhal çalışmalara başlayacağız" ifadesini kullandı. - "Türkmenler, insanı şaşırtan bir mücadele veriyor" Özdağ, Bayırbucak bölgesindeki şartların sürekli değiştiğine işaret ederek, şöyle devam etti: "Türkmenler, çok üstün bir güce karşı, büyük imkansızlıklar içerisinde insanı şaşırtan çok önemli bir mücadele veriyor. Bu mücadelenin gerçek boyutlarının henüz Türk ve dünya kamuoyu tarafından yeterince anlaşılabildiğini düşünmüyorum. İnşallah bu araştırma gezisinin önemli bir katkısı da sınırın öbür tarafında, Bayırbucak'ta nasıl bir mücadele verdiğinin Türk kamuoyu tarafından daha iyi anlaşılmasına neden olacaktır."Özdağ ve beraberindekiler daha sonra Suriye Türkmen Meclisi Yayladağı Şubesi'ni ziyaret ederek, yetkililerle görüştü. Son olarak Atatürk Meydanı'nda partililere seslenen Özdağ, kendilerine eşlik edenlere teşekkür ederek, sonuç verecek bir çalışma yaptıklarını kaydetti. Ziyaretlere, MHP MYK üyesi ve Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, MHP Hatay Milletvekili Mehmet Necmettin Ahrazoğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Ümit Özdağ Yayladağı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title