Haberler

Özdağ, Keşkek Kazanı Başına Geçti

AK Parti Manisa Milletvekili ve milletvekili adayı Selçuk Özdağ, Karaağaçlı ilçesinde katıldığı Hıdrellez etkinliğinde vatandaşlara keşkek dağıttı.

AK Parti Manisa Milletvekili ve milletvekili adayı Selçuk Özdağ, Karaağaçlı ilçesinde katıldığı Hıdrellez etkinliğinde vatandaşlara keşkek dağıttı.

Demircililer Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından Şehzadeler ilçesine bağlı Karağaçlı Mahallesi Piknik Alanında Hıdrellez etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe katılan AK Parti Manisa Milletvekili ve milletvekili adayı Özdağ, burada yaptığı konuşmada, 4 yılı geride bıraktığı milletvekilliği süresince Manisa ilçeleri arasında en çok Demirci'yi ziyaret ettiğini belirterek, son 4 yılda hükumet tarafından Demirci'de hayata geçirilen hizmetler hakkında bilgi verdi.

Etkinliğe katılan annelerin de gününü fular hediye ederek kutlayan Özdağ, etkinlikte kaynatılan keşkek kazanının başına geçerek katılımcılara keşkek dağıttı.

Hıdrellez etkinliğine, AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurrttaş, Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Demirci belediye başkan yardımcıları ile çok sayıda Demircili de katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Selçuk Özdağ Hıdrellez Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title